OK
×
Actievoerder
Neo de Bono

Kerstengel actie Moerwijk

Wees net als Mayura een Kerstengel en geef aan deze actieMet hulp van donaties bezorgd ze arme families die om wat voor reden nu niet voor hulp van de Voedselbank in aanmerking komen, fijne feestdagen. ‘Ik ben echt trots op gezinnen die we blij kunnen maken’, vertelt ze

Al zes jaar wordt de huiskamer van Mayura Thawornpradit de weken voor kerst overgenomen door tassen vol producten voor het kerstdiner. En nu met corona is deze liefdevolle aandacht helemaal welkom!Al jaren zet ze zich samen met ons, in voor gezinnen die het minder hebben. Ze begon met de kerstpakketten omdat ze het verschrikkelijk vond dat sommigen geen kerst kunnen vieren. Wees ook een KerstenengelHelp ons Mayura velen anderen helpen. Voor €10 kunnen we al een mooi kerstpakketje maken. Meer mag natuurlijk ook ;-)Namens de vele gezinnen en collega Kerstengelen bedankt! 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 505 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.100
waarvan € 130 via Geef.nl
45%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Neo de Bono
Neo de Bono

€ 130 opgehaald