OK
×
Actievoerder
David Visser

Meer bomen voor een gezonder klimaat

Wij van Kantoormeubelencenter vinden het van belang om naast ondernemen ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu.

Bij Kantoormeubelencenter bent u er zeker van dat het fabricageproces op een milieuvriendelijke wijze wordt uitgevoerd. Alle processen die negatieve effecten kunnen hebben op het milieu, proberen we zoveel mogelijk te verminderen. Daarnaast zijn onze kantoormeubelen gemaakt van zeer sterke materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en vaak nog een tweede of derde leven krijgen.

In het kader van duurzaam ondernemen starten wij deze een actie tot eind mei om geld op te halen voor stichting Trees for All. Trees for All zorgt voor meer bomen en bos wereldwijd en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet. Omdat veel kantoormeubelen van hout worden gemaakt, willen wij op deze manier wat terug doen voor de natuur. Meer bomen voor een gezonder klimaat!

Anoniem

€ 40

06-05-2019

dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
16%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
David Visser

€ 40 opgehaald