OK
×

Kaati Warmt Op 🐝 🍯 🍶

Helaas gaat het event niet meer door, wel blijft deze actiepagina in de lucht om toch nog wat geld voor de bijen op te halen.

Stichting BeeSupport logo 2

Stichting BeeSupport

BeeSupport steunt vanaf 2004 kleinschalige en milieuvriendelijke bijenteeltprojecten in ontwikkelingslanden, met name in Afrika. In agrarische gebieden helpt opleiding in bijenhouden, duurzame landbouw en natuurbescherming vrouwen, mannen, anders, en vooral jongeren een beter bestaan op te bouwen. Honingbijen produceren honing en bijenwas, bestuiven fruit en groenten. De imkers hebben door de verkoop inkomsten voor voedsel, kleding, kleine dieren en schoolgeld. Boeren spreiden met meer landbouwactiviteiten risico's van oogsten. In Nederland geeft BeeSupport bekendheid aan de belangrijke rol die bijen, insecten en met name honingbijen hebben als bestuiver in de natuur en voor de voedselvoorziening. Bijen zijn onmisbaar voor mens en natuur, ze zijn een indicator voor de kwaliteit van het ecosysteem! 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 243 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 999
24%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×