OK
×
Actievoerder
De Hereniging

JUSTICE FOR KIP!!!

In de ochtend van 9 november 2018 werd er een gruwelijke vondst gedaan bij een instelling voor jeugdzorg in Utrecht Overvecht.
Op de stoep lag het gevilde lichaampje van poes Kip en haar pelsje was door de brievenbus gepropt.
De Dierenambulance heeft het het diertje opgehaald en op een chip gecontroleerd en het bleek te gaan om de 7 maanden oude vermiste poes Kip van Rianne.
Haar stoffelijke restjes zijn naar de Uithof gebracht voor nader onderzoek en Rianne is op de hoogte gebracht en was uiteraard totaal in shock toen ze hoorde wat er was gebeurd met haar lieve katje.
En wij van De Hereniging ook! Hoe boos je ook bent, je mag je frustraties nooit of te nimmer botvieren op een onschuldig dier of kind! 
Omdat wij hoe dan ook niet willen dat de slachtoffers van deze walgelijke wandaad op kosten worden gejaagd hebben wij besloten om een inzameling voor ze te houden.  Zonder de gebruikelijke inhouding van 1% voor onze Stichting. 
Het geld is bedoeld voor de kosten van de Dierenambulance, Forensisch onderzoek, de crematie, reiskosten, de aanschaf van een nieuw speelkameraadje voor broertje Kareltje met wie Kipje onafscheidelijk was. extraatjes en speeltjes voor de katten enz enz.
Het zou heel goed kunnen dat sommige rekeningen kunnen worden doorgestuurd naar de politie in het kader van het onderzoek naar de dader, maar dan nog zijn wij van mening dat alles ten goede moet komen aan de slachtoffers van deze zo ontzettend lage misdaad.  Zelfs al zouden Rianne en haar vriend een weekje willen uitwaaien aan het strand en een goede oppas voor Kareltje moeten betalen dan is dat wat ons betreft ook oké! 

Geef gul en hoop ook met ons dat de dader zo snel mogelijk wordt gepakt of liever nog: zichzelf meldt bij de politie!

Nieuwsbericht RTV Utrecht
Nieuwsbericht AD Utrecht
Nieuwsitem Hart van Nederland
Vraag bij het nieuws AD
Metronieuws

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 600 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
12%
51

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
De Hereniging
De Hereniging

€ 600 opgehaald