OK
×

Stop Judiths MS - crowdfunding stamceltransplantatie

Ik ben Judith Kuipers-Raven en ik heb je hulp nodig. Lees hieronder mijn verhaal en help mee om €50.000,- bij elkaar te krijgen. Dat bedrag heb ik nodig voor een behandeling in het buitenland. De tijd tikt….

Dit is in het kort mijn verhaal

In 2005 verloor ik het zicht aan één oog. Via de oogarts kwam ik bij een neuroloog terecht die de diagnose MS (multiple sclerose) stelde. Ik was toen 26 jaar. Mijn leven veranderde in de loop der jaren volledig. MS heeft steeds meer van mijn zelfstandigheid afgepakt. Ik ben nu 42 jaar, tot een paar jaar geleden werkte ik als onderzoeker bij de universiteit. Dat werk heb ik helaas moeten opgeven. Met name het laatste jaar ben ik erg achteruit gegaan, ik ben bijna helemaal afhankelijk geworden van een rolstoel en heb een aantal keren per dag thuiszorg nodig om me te kunnen redden bij de dagelijkse dingen. Mijn neuroloog heeft recent vastgesteld dat er in Nederland geen behandeling meer voor mij is. Desondanks ben ik een optimistisch ingesteld en gelukkig mens. Ik heb geleerd te kunnen blijven genieten van de dingen die nog wel kunnen. Ik ben gelukkig getrouwd, en kan erg genieten van contact met mijn familie en vrienden, mijn twee huisdieren, van ons huis en onze tuin, van lekker eten, reizen en goede koffie. Ik sta nog vol in het leven maar merk wel dat er steeds minder dingen over blijven om van te kunnen genieten. Dat is moeilijk, maar ik ben erg gemotiveerd om zo lang mogelijk, zoveel mogelijk uit het leven te kunnen blijven halen. Ik train veel met de fysiotherapeut en leid zelf onze hond op als hulphond. Ik zet alles op alles. Ook in mijn medische behandeling wil ik daarom alles doen wat er mogelijk is.

“Laat je familie en vrienden maar een crowdfunding starten voor een stamceltransplantatie in het buitenland!”

Dit was het advies van mijn neuroloog. Deze behandeling kan de MS stoppen. Er zijn al veel Nederlandse MS-patiënten die deze behandeling met succes hebben ondergaan in Rusland. De stamceltransplantatie kost €50.000,-, maar wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Dit is mijn enige kans

In februari 2021 kan ik een stamceltransplantatie in Moskou krijgen. Deze behandeling is voor mij de enige kans om mijn leven terug te krijgen. Ik heb geen tijd te verliezen. Ik moet deze kans grijpen. Help jij mee om het bedrag van €50.000,- zo snel mogelijk bij elkaar te krijgen?

Bedankt!

Judith

 

Stichting

Deze crowdfund wordt georganiseerd door Stichting "Stop de MS". KvK-nummer: 81122012. Vanuit de Stichting wordt toezicht gehouden op de inkomsten en betaling van de behandeling.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 50.680 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 32.725 via Geef.nl
101%
901

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J Kuipers-Raven

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Judith Kuipers-Raven

€ 32.725 opgehaald