Annuleren
OK
×

Jubileumactie: 2000 toverlampjes

Het Beatrix Kinderziekenhuis start in het kader van het jubileumjaar, 125 jaar kindergeneeskunde in Groningen, met de verkoop van wel 2000 toverlichtjes.
Speciaal voor het jubileumjaar krijgt het Beatrix Kinderziekenhuis een interactieve lichtinstallatie waarmee kinderen lampjes kunnen toveren op een levensgroot scherm. De installatie bestaat uit een wand van 8 bij 5 meter, waarop 2000 lampjes worden gespannen. Door gebruik te maken van bewegingssensoren kunnen kinderen door te bewegen de lampjes laten branden. Met zijn 40 vierkante meter, is de lichtwand de grootste in zijn soort en komt in de patio te hangen, voor de ingang van het kinderziekenhuis.

Koop een toverlichtje voor € 5,- per stuk
Het tovert niet alleen een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes. Met uw hulp is het mogelijk om vele plannen te blijven realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. Koop nu een toverlichtje en steun daarmee de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. De opbrengst van deze speciale jubileumactie zal worden gebruikt voor projecten om het verblijf van kinderen (en hun ouders) in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

De installatie wordt aangeboden door het webtechnologie buro Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe. Dit in het kader van het 125 jarig bestaan van het kinderziekenhuis.

 

 

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
70%
155

donaties

78

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie