OK
×
Actievoerder
Duijd Fiscalisten

Jubileum Duijd Fiscalisten

Tien jaar lang fiscale passie, praktische oplossingen en bevlogenheid voor het fiscale vak: Duijd fiscalisten viert feest. We heffen het glas in Fort Lent. Wij verheugen ons erg op je komst.

Een cadeau is dan ook niet nodig. Wil je graag iets geven? Dan zijn wij blij als je een donatie aan SOS-kinderdorpen wilt doen. Ook tijdens de borrel is er nog de mogelijkheid een donatie te doen.

SOS Kinderdorpen logo 2

SOS Kinderdorpen

Geen kind mag alleen opgroeien. SOS Kinderdorpen gelooft dat familie de enige effectieve plek is voor de ontwikkeling van een kind. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige, liefdevolle familie - bij voorkeur hun eigen familie.

Wereldwijd staat 1 op de 10 kinderen er alleen voor of groeit op in een onveilige situatie. Voor deze kinderen zet SOS Kinderdorpen zich in 135 landen en gebieden structureel in. We steunen kwetsbare families bij de zorg en bescherming van hun kinderen, zodat voorkomen wordt dat de familie uiteenvalt. Kinderen die er alleen voorstaan of in een onveilige situatie opgroeien, geven we een nieuw thuis binnen een (SOS) familie. Ze kunnen naar school en aan relevante, praktische en persoonlijke vaardigheden werken, zodat zij later voor zichzelf en de mensen om hun heen kunnen zorgen. Want wat een kind leert, geeft het door.

In noodsituaties bieden we vanuit onze lokale organisatie en faciliteiten bescherming en duurzame, efficiënte hulp aan kinderen en families.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.990 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
199%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Duijd Fiscalisten

€ 1.990 opgehaald