OK
×

Jongerenkamp Lunteren

Wil je asielzoekersjongeren een mooie vakantie geven? Dan is dit je kans! Komende zomer gaan wij allebei leiding geven aan een kamp voor Nederlandse en asielzoekersjongeren. Een kamp vol sportactiviteiten, cultuur, muziek en bijbelstudie. Asielzoekersjongeren hebben helaas niet de mogelijkheid om het volledige bedrag te betalen. Voor 95 euro kan er 1 jongere mee. Helpt u/help jij mee? Alvast bedankt! Hartelijke groet, Monique Fahner en Willemien Schollaart
Stichting Gave logo 2

Stichting Gave

Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om 'de vreemdeling' gastvrij te ontvangen. Gave motiveert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen met asielzoekers en hen Gods liefde te laten zien.vluchtelingen. Met name door het persoonlijke contact tussen (plaatselijke/regionale) christenen en de asielzoekers  Gave doet dit door rond ieder Asielzoekers centrum te bouwen aan een netwerk van vrijwilligers die op bezoek gaan bij de vluchtelingen (asielzoekers) en met hen acttiviteiten op te zetten voor kinderen, jongeren en vrouwen. Daarnaast zijn er allochtone evangelisten die hun eigen taal en volksgenoten in contact brengen met het evangelie. Een ander aansprekend project zijn de jongerenkampen. Waarbij Nederlandse jongeren en asielzoekersjongeren samen een geweldige kampweek meemaken!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 75 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
30%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×