OK
×
Actievoerder
Jolijn Onland

Meters maken in Amsterdam om meters te kunnen maken in Kenia

Jambo lieve lezer,

Zoals het er nu nog naar uitziet gaat de Triathlon Bosbaan op 26 september 2020 door! Nog een maand te gaan. Ik ben dagelijks aan het trainen om meters te kunnen maken hier in Amsterdam voor de gezinnen in Kenia!

750 m zwemmen - 20 km fietsen - 5 km rennen.

Het zal geen makkie worden, maar ik kijk er super naar uit en ga mijn best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen om kinderen & jong volwassen in Kenia te steunen.

In 2004 ben ik samen met mijn vader Rinus Onland en broer Tijmen naar Kenia geweest. Op jonge leeftijd heb ik gezien hoe families in Kenia in hele andere omstandigheden wonen, eten, leren en groeien. Ik ben enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in het leven en besef mij heel goed dat dit niet overal ter wereld vanzelfsprekend is.

Graag wil ik mijn kennis, netwerk en deze sport prestatie gebruiken om sponsor geld in te zamelen om groot en klein in Kenia ook meer kansen te bieden om op verschillende vlakken te kunnen groeien en hun kennis weer door te geven aan hun directe omgeving. Maar momenteel is het meest belangrijk dat de gezinnen voorzien zijn van de eerste basisbehoefte. Vanwege Covid-19 zijn de scholen en meeste opgezette bedrijfjes gesloten en is er een tekort aan eten. Groot deel van de opbrengst zal dan ook gaan naar voedselpakketten.

Extra bijzonder is deze inzameling voor mij en mijn familie. Broer Tijmen is sinds kort bestuurslid & Rinus Onland is jaren lang voorzitter geweest van Wij Steunen Kenia  en ging graag naar Kenia om daar (letterlijk) stenen bij te dragen. In 2010 is Rinus overleden. Het plan is, zodra het weer veilig is om te reizen, om in herinnering van Rinus samen met mijn moeder en drie broers terug te gaan naar Kenia, naar het Mwereni dorp, de school, de community waar onze vader en man zich jaren lang voor ingezet heeft.

Steun jij mij om meters te maken, zodat de gezinnen in Kenia ook meters kunnen maken?

Alvast heel veel dank!

Liefs, Jolijn Onland

J. de Milliano aan teamlid Jolijn Onland

€ 15

Vandaag

A. Grenoble aan teamlid Jolijn Onland

Powervrouw! Heel veel succes. ♡

€ 50

Vandaag

J. Van der Kam aan teamlid Jolijn Onland

Heel veel succes Jolijn!

€ 10

Vandaag

Ruthjetoe aan teamlid Jolijn Onland

lieve allemaal, wat zal Rinus Trots zijn , en ik trouwens ook ! Zet hem op , geweldig dit, ben benieuwd hoe het daar nu is , lijkt me super om daar weer te zijn ,hopelijk staat gauw het sein op groen om te reizen en hebben jullie het geld gauw bij elkaar Dikke knuffel voor allemaal , liefs Ruthje x

€ 25

Vandaag

A. van der Vorm aan teamlid Jolijn Onland

Lieve Jo, wat mooi dat je dit gaat doen. Echt heel knap van je en ik hoop dat jullie snel naar Kenia kunnen gaan met elkaar. Ik doneer mijn geluksgetal :-) x

€ 14

Vandaag

T. Godschalk aan teamlid Jolijn Onland

€ 10

Vandaag

A. Abbink aan teamlid Jolijn Onland

Lieve schat, zet hem op! Je bent een topper en je lieve paps zou zo trots zijn! ♡

€ 25

Vandaag

C. Laenen aan teamlid Jolijn Onland

Succes Jolijn! Mooi initiatief 💖

€ 10

Vandaag

1
2
dakje met Geef-logo
€ 219 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.010
10%
11

donaties

159

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jolijn Onland

€ 219 opgehaald