OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Joep en Jesse brengen: Zomergasstel #1

Zomergasstel, dé talkshow waarvan je niet wist dat je het nodig had in je leven!

Wat begon als een woordgrap is nu wegens uitblijvend succes verlengd. Het illustere, besnorde, dichtersduo Joep Span en Jesse Vos neemt je mee op een avond geouwehoer van eender welke plank met toffe gasten, waarmee ze aan de hand van door de gasten gekozen culinaire camping maaltijden praten over het hoe en wat en waarom van het alles, ofzo. Zeg maar het beste van de vpro en 24kitchen gecombineerd, en dat dan aangevuld met een gezonde dosis whatthefuck van je boys Djoepa en Yung Huilie.

De gasten voor deze eerste editie maken we gauwer bekend dan je lief is!

Bijzijn is voor losers ♥

GRATIS TICKETS:https://phoenix.stager.nl/web/tickets

LIVESTREAM VOLGEN:https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

CORONA MAATREGELEN:We zullen de talkshow streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen toegankelijk, maar een vrijwillige donatie is zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix. Het is vanaf nu ook weer toegestaan om jullie te ontvangen bij Phoenix! 🙂 We mogen maximaal 30 mensen ontvangen. Je kunt reserveren door 1 van de 30 (gratis) tickets te "kopen" via de tickets shop: https://phoenix.stager.nl/web/tickets

B. Verstrepen aan teamlid Peter Westerlaken

Iemand moet de eerste zijn :-)

€ 7,50

21-08-2020

dakje met Geef-logo
€ 7 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Peter Westerlaken

€ 7,50 opgehaald