OK
×

Jennifer Ritt loopt marathon op Gran Canaria!

Onze collega Jennifer Ritt (verpleegkundige Sevagram) loopt op 20 november 2022 een marathon  (42,2 kilometer) op een van de Canarische Eilanden: Gran Canaria.

Jennifer: "Ik doe dit omdat ik het leuk vind om een doel te hebben waar ik naar toe kan werken en gericht voor kan trainen. Inmiddels ben ik volop aan het trainen.  Als extra stimulans en motivatie wil ik me graag laten sponsoren. Wie helpt mij?

Alle opbrengst schenk ik dan aan Sevagram Verwenzorg, zodat deze goede-doelen-stichting weer iets leuks voor de revalidanten van Plataan kunnen doen of kopen; het liefst iets structureels.

Op deze manier kan ik het nuttige met het aangename combineren😀. Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun".

 

Sevagram Verwenzorg logo 2

Sevagram Verwenzorg

Sevagram Verwenzorg heeft als steunstichting van Sevagram tot doel extra gelden te verwerven voor cliënten van  Sevagram. Sevagram is een ouderenzorgorganisatie met 22 locaties en een thuiszorgorganisatie, gelegen in de regio's Heerlen, Maastricht en in het Heuvelland. De doelgroepen van Sevagram zijn cliënten met een chronische problematiek (dementie), met psychische problemen (psychiatrie) en revalidanten (mensen die herstellende zijn van een hartaanval, hersenbloeding of herstellende zijn na een ongeval) of gasten in onze hospices of clienten van Sevagram Thuiszorg (Maastricht). Sevagram Verwenzorg verwerft haar extra geldmiddelen via diverse acties, fondsen, maatschappelijk betrokken ondernemers en vai het organiseren van een jaarlijks benefiet. Daarmee kan Sevagram Verwenzorg net dat stukje ‘extra’ bieden, waarvoor vanuit de Wet langdurige zorg helaas geen financiële middelen beschikbaar zijn. Sevagram Verwenzorg is Zorg+, oftewel de kers op de taart.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 495 via Geef.nl
100%
35

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×