OK
×

ISCOMS 2022 for the UMCG Transplant fund

ISCOMS 2022 for the UMCG Transplantation fund.  

ISCOMS 2022 is committed to the UMCG transplantation fund this year! This fund is committed to researching and improving the life-saving operations that take place in the Groningen Transplantaion Center of the UMCG. For more information about the fund, click on the link below: https://www.umcgtransplantatieresearchfonds.nl/   

UMCG Transplantation fund For the UMCG Transplantation Center it is very important to be able to offer all patients excellent tranplant care. In order to make this possible, innovative research in the field of donation and transplatation is of great importance. The UMCG Transplantation fund was established for this purpose. Besides investing in new and innovating research, the UMCG Transplantation fund also invests in small scale projects that aim to benefit the welbeing of transplant patients before and after their surgery.

 Support us! Would you like to help and make transplant research at the UMCG possible. This can be done by donating money to our action on Geef.nl. The funds from the UMCG transplantation Fund benefit the care of transplant patients and their well-being.  

 Donate Would you like to donate money for innovative transplant research? You can do that by clicking the green "Donate now" button on the right side of this page. You can also donate via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95, stating: UMCG Transplantation Fund. Do you want to know more or do you have a question? Then you can mail to  Iscoms@umcg.nl or at transplantatiecentrum@umcg.nl. 

UMCG Transplantatiefonds logo 2

UMCG Transplantatiefonds

​Het UMCG Transplantatiecentrum vindt het erg belangrijk om al haar patiënten goede transplantatiezorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie van groot belang. Hiervoor is het UMCG Transplantatiefonds opgericht.

Steun ons! Wilt u meehelpen om transplantatieonderzoek in het UMCG mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een geldbedrag of door het organiseren van een actie op geef.nl. De gelden vanuit het UMCG Transplantatiefonds komen ten goede aan de zorg voor transplantatiepatiënten en hun welzijn.

Doneren Wilt u een geldbedrag doneren voor vernieuwend transplantatieonderzoek. Dat kan door het klikken op de oranje "Nu doneren" knop aan de rechterkant van deze pagina. U kunt ook doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding: UMCG Transplantatiefonds.

Kom in actie Ja, ik doe mee en organiseer een actie. Maak hiervoor uw eigen actiepagina aan en klik op de blauwe knop " Start een geefactie" rechts op deze pagina. Breng vervolgens zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte, zodat ze u èn ons kunnen steunen!

Zo kun je actie voeren Er zijn verschillende manieren waarmee u een actie kunt beginnen. Wees creatief! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Vraag een donatie in plaats van cadeau; voor verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum;
  • Kom in beweging; loop, ren of fiets een mooi bedrag bij elkaar;
  • In memoriam; start een actie ter nagedachtenis aan een geliefde.

ANBI status Het Transplantatiefonds heeft een ANBI status. U bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat en dat u kunt schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail dan naar transplantatiecentrum@umcg.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 8.929 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
148%
500

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bart Wijntjes

€ 1.363 opgehaald

Geen profielfoto
Feyo Putker

€ 620 opgehaald

Geen profielfoto
ISCOMS 2022

€ 607,20 opgehaald

Geen profielfoto
Gijs Stuart

€ 535 opgehaald

Geen profielfoto
Judith Brinkman

€ 455 opgehaald

Geen profielfoto
Guido Feringa

€ 434,76 opgehaald

Geen profielfoto
Mas Arendsen

€ 420 opgehaald

Geen profielfoto
Coen de Vree

€ 417,60 opgehaald

Geen profielfoto
Aniek Schurink

€ 360 opgehaald

Geen profielfoto
Anne von Hebel

€ 272 opgehaald

Geen profielfoto
Eva Hadderingh

€ 185 opgehaald

Geen profielfoto
Lars Zandbergen

€ 180 opgehaald

Geen profielfoto
Mark Broekman

€ 175 opgehaald

Geen profielfoto
Justine Zijlstra

€ 170 opgehaald

Geen profielfoto
Julia Bakker

€ 170 opgehaald

Geen profielfoto
David Warlich

€ 158,15 opgehaald

Geen profielfoto
Tom Lieverse

€ 155 opgehaald

Geen profielfoto
Noor Hakker

€ 150 opgehaald

Geen profielfoto
Martijn Bouman
ISCOMS

€ 126 opgehaald

Geen profielfoto
Elisa Wiersma

€ 116 opgehaald

Geen profielfoto
Julia Rikken

€ 90 opgehaald

Geen profielfoto
Merel Huiskamp

€ 85 opgehaald

Geen profielfoto
Julian Vrij

€ 75 opgehaald

Geen profielfoto
Willemijn Vrijlandt

€ 37,50 opgehaald