OK
×
Actievoerder
Ralph Welcker

Actie voor speeltuin en bibliotheek in Sierra Leone

De actie is gestart ten behoeve van het speeltuin- en bibliotheekproject van Stichting We Play in Freetown, de hoofdstad van het Westafrikaanse land Sierra Leone. We Play ondersteunt initiatieven in ontwikkelingslanden die tot doel hebben een veilige en toegankelijke speelplek voor kinderen te creëren. In de visie van We Play heeft ieder kind het recht om te spelen en te genieten van zijn kindertijd. In bijvoorbeeld Afrika, met name in stedelijke gebieden, zijn veilige speelplekken alles behalve vanzelfsprekend. Er zijn vele risico's en gevaren, zoals drukte, verkeer, vervuiling en natuurgeweld. 

Alle gelden zijn ten bate van de bouw en inrichting van de bibliotheek die onderdeel gaat uitmaken van de speeltuin. Het gaat bijvoorbeeld om de aanschaf van bouwmaterialen, de inrichting van de bibliotheek, de aanschaf van boeken en de training van de bibliothecaris. Daarnaast zamelen we middelen in voor de aanleg van de speeltuin.

De partnerorganisatie van We Play in Sierra Leone, Playground Foundation, is verantwoordelijk voor de realisering en werkt nauw samen met de lokale gemeenschap. Met name de kinderen die gebruik zullen gaan maken van de speeltuin, en hun ouders zijn actief betrokken bij het ontwerp en de inrichting van de speeltuin. Veiligheid, toegankelijkheid en de speelwensen van de kinderen staan voorop in het project.  

Playground Foundation brengt regelmatig verslag uit aan We Play over de besteding van de ontvangen donaties.

 Help ons en Playground Foundation om dit unieke project te realiseren! 

avatar Wees de eerste!

Geef Ralph een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie