OK
×
Actievoerder
Patrick Bogte

Inzamelingactie

Hallo allemaal,

Op bovenstaande foto zien jullie mijn vriendin Dees, 38 jaar en trotse moeder van in totaal zes kinderen. Bij Dees is vorig jaar in juli bij haar baarmoeder een kwaadaardige tumor ontdenkt. Op dat moment was er geen sprake van uitzaaiïngen en met een behandeling van vijf weken bestraling en chemo zou de tumor zijn bestreden, aan het einde van de behandeling waren we niet vijf maar acht weken onderweg. Ondanks Dees na vijf weken behandeling ziek en zwak was geworden heeft ze toch meegewerkt wel met de gedachten dat door die drie weken extra behandeling haar lichaam weer schoon zou zijn. Haar laatste bestraling was begin oktober vorig jaar en de volgende controle afspraak zou zeven januari a.s plaatsvinden.

Doordat Dees ernstige klachten had en dit met name een steek in haar borst is ze vorige week opgenomen en heeft er aan de hand van een scan een onderzoek plaatsgevonden. Tot ons grote verbazing waren er nu zodanig uitzaaiïngen dat dit zelfs haar boten al had aangetast. De steek in haar borst kwam door een tumor die eerder niet was waargenomen door de behandelde artsen. De artsen hebben ons laten weten dat er niks meer aan te redden valt en dat er twee keuzes waren, de tijd rekken met chemo en bestralingen met veel pijn of afscheid nemen van familie en afwachten tot het zover is en ze dood gaat. Dees heeft voor het laatste gekozen de strijd weer aangaan met bestralingen en chemo's hebben vorig jaar ook tot niks geleid.

Het idee om deze geefactie op te zetten is ontstaan doordat mijn vriendin geen uitvaartverzekering heeft afgesloten en alle kosten van de uitvaart hierdoor op eigen rekening komen. Doordat we voor dit gebeuren nooit over de dood hebben nagedacht is hierdoor het afsluiten van een uitvaartverzekering er nooit van gekomen, met alle gevolgen van dien. Om straks na haar dood dit rustig te kunnen verwerken vraag ik jullie steun door wat te doneren dit mag desnoods een euro zijn want elke euro is er één. De stress die is ontstaan door het niet verzekerd zijn zal niet positief bijdrage aan de rust die nu zo belangrijk is voor Dees.

Alvast bedankt, voor vragen neem gerust contact met ons op.

Anoniem

€ 5

5 dagen geleden

Anoniem

€ 5

5 dagen geleden

Anoniem

€ 5

5 dagen geleden

M. Viersen

Heel veel sterkte gewenst met deze afschuwelijke diagnose.

€ 10

16-01-2021

R. Koster

Heel veel sterkte

€ 10

16-01-2021

E. Schimmel- stienstra

Heel veel sterkte ik leef met jullie mee..

€ 25

16-01-2021

W. Meulenberg

Dat alle giften als is het klein toch tot 'n mooi afscheid leiden. 💐🙏

€ 5

16-01-2021

Anoniem

€ 5

11-01-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
dakje met Geef-logo
€ 1.195 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
23%
81

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: P. Bogte

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Patrick Bogte
Patrick Bogte

€ 1.195 opgehaald