OK
×
Actievoerder
Annet van Riel

Inzameling voor de familie van Theo en Yara

In Duitsland is op 27 juli het Scherpenzeelse gezin van Deelen-de Jong betrokken geraakt bij een zwaar auto-ongeluk. Vader Theo en dochtertje Yara (4 jaar) zijn hierbij om het leven gekomen. 

Moeder Manon ligt momenteel nog te vechten voor haar leven in het ziekenhuis in Duitsland. Zij ligt nog in coma. Dochter Sanne (12 jaar) is gewond geraakt bij het ongeluk en ligt nog in het ziekenhuis, maar is wel bij kennis en buiten levengevaar. Zoon Jordy (11 jaar) is gelukkig zonder grote verwondingen uit de auto gekomen. 

Theo en Yara zijn inmiddels weer naar Nederland gekomen waar zij volgende week begraven gaan worden. De familie was goed verzekerd, maar er zijn altijd onverwachte kosten. Ookal worden veel kosten gedekt door de verzekering, er komt natuurlijk een onzekere tijd aan waarin geld geen zorg mag zijn voor het gezin. 

Het opgehaalde geld zal volledig ten goede komen aan het gezin. Mocht er na de rekeningen nog geld overblijven, dan zal dat geld gaan naar de kinderen voor een studiepotje. 

Condoleances voor de familie mogen hier achtergelaten worden: https://www.uitvaartzorgsimonebeijer.nl/condoleance/theo-en-yara-van-deelen/

Door een malafide aanval op de vorige website kan daar niet meer gedoneerd worden. Het geld (18.000 euro) wat daar is opgehaald is WEL veilig en zal gewoon naar de familie gaan. 

L. van der Kamp
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
85%
1008

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie