OK
×
Actievoerder
Sjoerd Huijbregts

Inzamelactie voor oprichtingskosten stichting

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met de groene zoekmachine ZoekGroen als persoonlijk initiatief (non-profit). In het kort komt het initiatief hier op neer: Door ZoekGroen te gebruiken als zoekmachine, vergroen je de aarde door jouw zoekopdrachten. 🌳🌍🌳

Aangezien de donatiebedragen voor de groene projecten in de loop der jaren zijn blijven groeien, is het tijd geworden voor de volgende stap: het oprichten van een stichting waar ZoekGroen en andere (toekomstige) groene non-profit initiatieven onder komen te vallen.

Goed om te weten: 95% van de opbrengsten van de stichting gaat naar projecten van non-profitorganisaties die de aarde vergroenen (5% is voor het dekken van de kosten). Dit wordt door de notaris ook zwart op wit vastgelegd in de oprichtingsakte. Het is dus echt voor het goede doel. 😀

Het oprichten van een stichting is niet gratis. Vandaar dat ik met de pet rond ga om het benodigde bedrag bij elkaar te sprokkelen.

Jouw donatie is ontzettend welkom!

Anoniem

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 35

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

M. van der Star

Succes!

€ 50

Gisteren

M. Huijbregts

Succes met deze mooie actie.

€ 100

02-03-2021

Anoniem

€ 25

22-02-2021

N. Moll

Goed bezig Sjoerd, succes!!

€ 10

20-02-2021

B. vdK

€ 25

19-02-2021

1
2
dakje met Geef-logo
€ 415 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
83%
13

donaties

1

dag te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: S.D.M. Huijbregts

Delen

Aan wie wil je doneren?
×