OK
×
Actievoerder
Intracare Veghel

Intracare - Young Focus fundraising - Steun en Doneer!

Young Focus gelooft dat ONDERWIJS de meest effectieve manier is om armoede onder de kinderen in de sloppenwijken van Manilla, Filipijnen, te bestrijden!
De visie van Young Focus is om het mentale, fysieke en sociale welzijn van kinderen in arme gemeenschappen in Manilla te verbeteren door middel van onderwijs, gezondheidszorg en persoonlijke ondersteuning. Intracare gelooft in Young Focus en draagt graag bij!

Hoe kan JIJ helpen?
Binnenkort in februari 2020, vertrekken onze collega’s Daisy, Frank en Davy voor een werkbezoek naar Manilla in de Filipijnen om namens Intracare een cheque te overhandigen. Zij ervaren een week lang waar Young Focus zich continu voor inzet. DONEER JIJ OOK?

We RISE by lifting others

---------------------------------------------------

Young Focus believes that EDUCATION is the most effective way to tackle poverty!
Young Focus vision is to improve the mental, physical and social well-being of young people in poor communities in Manilla by means of education, health care and personal support.

How can YOU help?
Soon, in February 2020, our colleagues Daisy, Frank and Davy are leaving for a visit to Manilla in the Philippines to hand over a check on behalf of Intracare. They will experience what Young Focus is constantly committed to. PLEASE DONATE.

We RISE by lifting others

Young Focus logo 2

Young Focus

Young Focus geeft kansarme kinderen en jongeren de mogelijkheid om te worden wie ze zijn. Young Focus wil dat jongeren hun (verborgen) talenten ontwikkelen en daarmee de vicieuze cirkel van armoede doorbreken.

Young Focus zorgt dat kinderen naar school kunnen gaan, geeft hen persoonlijke coaching en helpt hen zich intellectueel, emotioneel, mentaal en geestelijk te ontwikkelen. Young Focus wil dat jongeren hun (verborgen) talenten ontwikkelen en daarmee de vicieuze cirkel van armoede doorbreken.

Context

Young Focus werkt in het Smokey Mountain-gebied van Manilla. Hier zijn duizenden gezinnen direct of indirect afhankelijk van de afvalindustrie.

Banen variëren van het verzamelen van vuilnis tot het rijden van fietstaxi’s. Het gemiddelde gezinsinkomen is €5 per dag. Deze financiële beperkingen, evenals een gebrek aan onderwijs en ondersteuning, betekenen dat veel kinderen hun onderwijs niet kunnen afmaken en dus in armoede blijven steken.

Nieuwe toekomst

Young Focus hulp is effectief en voorkomt dat degenen die hulp ontvangen afhankelijk worden. Kinderen gaan in zichzelf geloven en bouwen aan een betere toekomst dan hun ouders. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.575 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
15%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Intracare Veghel
Intracare Veghel

€ 1.575 opgehaald