OK
×

'Held op Sokken' - samen stappen zetten met INTER-PSY

Word jij ook onze 'Held op Sokken'? Vier Wereld Downsyndroomdag met ons en draag twee verschillende sokken op 21 maart!

Werelddownsyndroomdag is op zaterdag 21 maart. Daarom dragen medewerkers van INTER-PSY op 19 en 20 maart twee verschillende sokken naar het werk. Samen stappen zetten waarbij de boodschap uitgedragen wordt dat iedereen mag zijn wie hij is en dat anders zijn mooi is. 

Met deze geefactie willen wij geld inzamelen om zoveel mogelijk 'Held op Sokken' te laten produceren en te verkopen. Iedere aankoop van de sokken levert een mooie bijdrage op voor Stichting Downsyndroom waarmee nieuw (les)materiaal ontwikkeld kan worden, verder onderzoek gedaan kan worden en opleiding en begeleiding van behandelaars, leerkrachten, ouders en specialisten mogelijk gemaakt kan worden. 

Ons doel is dat wij binnen een jaar iedereen in Nederland bewust maken van Wereld Downsyndroomdag en dat op 21 maart 2021 zoveel mogelijk mensen de vrolijke 'Held op sokken' dragen. 

Met jouw donatie kunnen wij nieuwe sokken inkopen en verkopen en op deze manier groeit de aandacht voor diversiteit en inclusie. Samen laten we zien dat mensen met het syndroom van Down er in onze maatschappij helemaal bij horen! 

N. Hollewand aan teamlid Raisilyn Huiting-Godfried

Succes!

€ 10

18-03-2020

J. van Essen aan teamlid Raisilyn Huiting-Godfried

€ 10

14-03-2020

Anoniem aan teamlid Raisilyn Huiting-Godfried

€ 5

12-03-2020

Anoniem aan teamlid Raisilyn Huiting-Godfried

€ 10

10-03-2020

dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
14%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×