OK
×

In Action 4 Action

Wij zijn Sam, Ilse, Daniëlle en Wies en wij gaan de wandelmarathon in Leiden lopen voor Action Jeugdsportkamp. Wij zijn vrienden geworden via het Action Jeugdsportkamp. Dit is een kamp voor kinderen van 12 t/m 17 jaar met een lichamelijke beperking wat elk jaar in de zomervakantie plaats vindt. Wij gaan nu al een aantal jaren mee als vrijwilliger (oud-sporter) en willen nu graag wat terug doen.

Action Jeugdsportkamp bied een onvergetelijke week voor sporters met een lichamelijke beperking met de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Het doel is om iedereen, ondanks zijn of haar beperking te laten ervaren wat er mogelijk is en te laten zien dat IEDEREEN kan sporten. Op zondag worden alle sporters feestelijk ontvangen en begeleid naar hun kamers. Als alle sporters er zijn en de ouders uitgezwaaid zijn, doet elke kamer mee aan het kennismakingsactiviteit. Op maandag, dinsdag en donderdagochtend sporten we 2x op dag, in de ochtend en middag. Daarbij kunnen de sporters tijdens hun inschrijving kiezen uit basketbal, hockey, voetbal, vechtsporten of zwemmen. Woensdag is een speciale dag, deze dag staat in het teken van plezier en ontspanning, de dag dat we een leuk uitje hebben en er met z’n alle op uit gaan. Donderdag avond sluiten we de week feestelijk af met de bonte avond. Vrijdagochtend worden alle spullen weer ingepakt, komen de ouders de sporters weer halen en wordt er meestal een traantje weggepinkt met het afscheid nemen.

Het kamp is volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Het geld dat wij ophalen zal gebruikt worden om de kinderen die meegaan naar het sportkamp een onvergetelijke week te bieden. Het kamp loopt flink in de kosten, denk hierbij aan het huren van verzorgingsmateriaal (tilliften, hoog-laagbedden, etc.), het verzorgen van eten en drinken voor sporters en vrijwilligers, bieden van sport- en ontspanningsactiviteiten, het uitje op de woensdag.

Wil jij bijdragen aan dit mooie doel, sponsor ons dan voor het lopen van de wandelmarathon van Leiden!

M. Jager aan teamlid Wies van den Broek

€ 5

08-01-2023

B. de De Kinkelaar aan teamlid Wies van den Broek

€ 15

08-01-2023

Anoniem aan teamlid Wies van den Broek

€ 10

08-01-2023

Anoniem aan teamlid Ilse Vergeer

€ 8

05-01-2023

L. van Eijk aan teamlid Sam Vergeer

Topactie, veel succes!!

€ 20

04-01-2023

Z. Borgsteede aan teamlid Ilse Vergeer

Voor m’n leukste huisgenootje, je bent een topper dat je dit doet (ookal wist ik dit natuurlijk al)

€ 10

04-01-2023

Anoniem aan teamlid Sam Vergeer

€ 10

04-01-2023

K. vd Sloot aan teamlid Ilse Vergeer

€ 10

04-01-2023

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 265 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
26%
23

donaties

117

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sam Vergeer

€ 115 opgehaald

Geen profielfoto
Ilse Vergeer

€ 85 opgehaald