OK
×
Actievoerder
Ada Bosker

Imarika's voedselpakketten tijdens coronacrisis

Help de moeders en kinderen van Imarika in Kenia tijdens de coronacrisis!

Onze Imarika kinderopvang is door de maatregelen al een een lange tijd gesloten. Als gevolg zitten veel kinderen thuis in een klein hutje zonder voorzieningen. De sloppenwijken zijn gevaarlijk met al het (seksuele) geweld in de omgeving. De situatie van enkele moeders en hun kinderen is schrijnend. Zij hebben moeite om rond te komen en hun kinderen van de juiste voeding te voorzien.

Daarom organiseren we vanuit Imarika voedselhulp. Zo kunnen we deze gezinnen, die het enorm hard nodig hebben, maandelijks van de belangrijkste voedingsmiddelen voorzien. Goede voeding is essentieel voor de ontwikkeling van de gehandicapte kinderen. Dus maken we pakketten met o.a. pap, meel, rijst, olie, thee, kruiden en zeep om de gezinnen te ondersteunen. Om dit elke maand te kunnen organiseren hebben we donaties nodig. Ons doel is om via Stichting Imarika Nederland 3000 euro in te zamelen voor voedselpakketten voor de komende maanden.

Geen profielfoto
Ada Bosker

€ 2.100 opgehaald

Help Ada een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 2.100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
70%
80

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ada Bosker

€ 2.100 opgehaald