OK
×
Actievoerder
Annemarie Bakker

Ik ren voor de Qwiek.Up

Op 16 april ren ik de Rotterdam Marathon. Een prachtige uitdaging die ik ook doe om aandacht te vragen voor het goede doel van mijn werk: de Franciscus Foundation en in het bijzonder het project Qwiek.up.

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch stress en spanning. Een Qwiek.up is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft en zo kan helpen spanning te verminderen. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. Help je mij mee geld in te zamelen voor de aanschaf van Qwiek.ups?  Doneer via deze pagina en dan ren ik die 42,2km wel ;-)

Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation maakt het verblijf voor patiënten in het Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer. Voor patiënten van jong tot oud worden projecten gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan kindvriendelijke wachtkamers, comfortabele dagbehandelingstoelen voor patiënten met kanker en fietslabyrinthen. Ook voor patiënten die wat langer in het ziekenhuis moeten verblijven, organiseert de Franciscus Foundation leuke acties zoals een leuk cadeautje op vader- en moederdag en een leuke attentie op Valentijnsdag. De  Franciscus Foundation steunt met de ontvangen donaties projecten die niet uit het reguliere (zorg)budget gefinancierd kunnen worden. De Franciscus Foundation richt zich volledig op de extra's rondom de zorg zodat de patiënten van het Franciscus Gasthuis & Vlietland net dat beetje meer ontvangen. Dat beetje meer, dat is waar de vrienden voor zorgen!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
90%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Annemarie Bakker

€ 450 opgehaald