OK
×
Actievoerder
Annemarie Bakker

Ik ren voor de Qwiek.Up

Op 16 april ren ik de Rotterdam Marathon. Een prachtige uitdaging die ik ook doe om aandacht te vragen voor het goede doel van mijn werk: de Franciscus Foundation en in het bijzonder het project Qwiek.up.

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch stress en spanning. Een Qwiek.up is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft en zo kan helpen spanning te verminderen. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. Help je mij mee geld in te zamelen voor de aanschaf van Qwiek.ups?  Doneer via deze pagina en dan ren ik die 42,2km wel ;-)

Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation is hét goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Samen met donateurs, de 'Vrienden', zet de Foundation zich met hart en ziel in om het verblijf van patiënten en hun naasten fijner te maken. Of dit nu gaat om een bezoek, kort verblijf of een langere opname in Franciscus.  Zo heeft de Foundation op de verpleegafdelingen huiselijk ingerichte familiekamers en op de poliklinieken goed verzorgde wachtkamers gerealiseerd.

Daarnaast levert de Foundation een bijdrage aan vernieuwingen en onderzoek in de zorg.  Denk hierbij aan hoofdhuidkoeling bij de behandeling van kankerpatiënten, het toepassen van virtual reality om angst weg te nemen bij kinderen of het mogelijk maken tot het doen van onderzoek.

U ziet dat met de donaties van Vrienden belangrijke projecten mogelijk gemaakt worden, die niet uit het reguliere (zorg)budget worden gefinancierd. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
90%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Annemarie Bakker

€ 450 opgehaald