OK
×

Ik ren de Dam tot Damloop voor Right To Play!

Spelen is van levensbelang. Wij halen geld op voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Zodat zij spelend kunnen leren, en daardoor beter presteren op school en mentaal en fysiek fit zijn en blijven. Daarom doen wij mee aan de Dam tot Damloop! Sponsor onze actie en investeer gelijk in de toekomst van kinderen. 

Right To Play logo 2

Right To Play

Right To PlayProtect, Educate, Empower

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 1,52 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 425 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
42%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Right To Play
Right To Play

€ 255 opgehaald

Geen profielfoto
Arnold Asjes
Op 17 september ren ik de Dam tot Damloop voor Right To Play. Ik ga 16km rennen voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Zodat zij spelend kunnen leren, want spelen is van levensbelang. Hierdoor presteren kinderen beter op school en blijven ze mentaal en fysiek fit. Ik kijk er enorm naar uit. Om mijn doelbedrag te halen, zoek ik 10 mensen die €10 willen geven. Help jij mee?

€ 170 opgehaald