OK
×

Ik ren de Dam tot Damloop voor Right To Play!

Spelen is van levensbelang. Wij halen geld op voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Zodat zij spelend kunnen leren, en daardoor beter presteren op school en mentaal en fysiek fit zijn en blijven. Daarom doen wij mee aan de Dam tot Damloop! Sponsor onze actie en investeer gelijk in de toekomst van kinderen. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 425 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
42%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Right To Play
Right To Play

€ 255 opgehaald

Geen profielfoto
Arnold Asjes
Op 17 september ren ik de Dam tot Damloop voor Right To Play. Ik ga 16km rennen voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Zodat zij spelend kunnen leren, want spelen is van levensbelang. Hierdoor presteren kinderen beter op school en blijven ze mentaal en fysiek fit. Ik kijk er enorm naar uit. Om mijn doelbedrag te halen, zoek ik 10 mensen die €10 willen geven. Help jij mee?

€ 170 opgehaald