OK
×
Actievoerder
Lisette Wassenaar

Ik loop vrijdag met de city pier night walk.

As. Vrijdag loop ik mee met de city pier night walk in Den Haag. Ik wandel met nog meer vrijwilligers voor het Fonds Kind en Handicap. Wil je mij sponsoren  door een kleine donatie te geven?

Fonds Kind en Handicap logo 2

Fonds Kind en Handicap

Fonds Kind & Handicap, voorheen bekend onder de naam STINAFO, biedt financiele ondersteuning aan kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Fonds Kind & Handicap biedt een vangnet voor onbeantwoorde hulpvragen en voorziet vaak in behoeftes aan vervoersmiddelen, leerondersteunende middelen en andere aangepaste voorzieningen. Daarnaast is Fonds Kind & Handicap actief op het gebied van voorlichting om een positieve beeldvorming over handicaps en ziektes te bewerkstelligen en om de kans op ziekte of handicap op latere leeftijd te minimaliseren. Fonds Kind & Handicap helpt primair particulieren en organisaties in Nederland. Maar ook met landen waar Nederland van oudsher een nauwe band mee heeft, zoals de Nederlandse Antillen, Aruba, Suriname en Indonesië, heeft Fonds Kind & Handicap nauw banden. In deze gebieden wordt gewerkt met een aantal vaste instellingen met vaste contactpersonen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 242 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
161%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Lisette Wassenaar

€ 242,50 opgehaald