OK
×
Actievoerder
Danielle Fieret

Ik loop de City Pier Night Walk

Via mijn vriendin Mirjam Ephraïm van Fonds Kind & Handicap hoor ik schrijnende verhalen van de kinderen en organisaties die zonder extra bijdrage niet verder kunnen. Daarom loop ik op 6 maart 2020 de City Pier Night Walk om te zorgen dat kinderen met een verstandelijke handicap ook kunnen gaan zwemmen. Heb jij ook een hart voor kinderen met een handicap? Steun mij door een bijdrage te doen.

Fonds Kind en Handicap logo 2

Fonds Kind en Handicap

Fonds Kind & Handicap biedt financiele ondersteuning aan kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Fonds Kind & Handicap biedt een vangnet voor onbeantwoorde hulpvragen en voorziet vaak in behoeftes aan vervoersmiddelen, leerondersteunende middelen en andere aangepaste voorzieningen. Daarnaast is Fonds Kind & Handicap actief op het gebied van voorlichting om een positieve beeldvorming over handicaps en ziektes te bewerkstelligen en om de kans op ziekte of handicap op latere leeftijd te minimaliseren. Fonds Kind & Handicap helpt primair particulieren en organisaties in Nederland. Maar ook in landen waar Nederland van oudsher een nauwe band mee heeft, zoals de Nederlandse Antillen, Aruba, Suriname en Indonesië, geeft Fonds Kind & Handicap hulp. In deze gebieden wordt gewerkt met een aantal vaste instellingen met vaste contactpersonen.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website www.fondskindenhandicap.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 200
95%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Danielle Fieret

€ 190 opgehaald