OK
×
Actievoerder
Quinta Ansem

Ik geef Workshops OverLeven en Ervaringsdeskundigheid.

Als ervaringsdeskundige heb ik diverse soorten van (ervarings)kennis welke ik laat samenkomen in een speciale workshop voor ervaringsdeskundigen.  

De workshop kost 447 (inclusief alles). Via deze actie doneer je zodat ik korting kan aanbieden aan de ervaringsdeskundigen. Mocht de workshop niet worden afgenomen, dan komt jouw donatie rechtstreeks ten goede van ONS Kantelhuis, 

Wanneer de workshops wel wordt afgenomen komt, na aftrek van de gemaakte kosten door de trainster de rest van deze inkomsten, inclusief jouw donatie, geheel ten goede voor het mee helpen realiseren van ONS Kantelhuis.

Ben je zelf geintresseerd in de workshop, geef je dan op via het emailadres: quinta@onskantelhuis.nl

De workshop is voor groepen (4-12) ervarinsgdeskundigen die betaalt of onbetaalt als maatje, als hulpverlener, als brug tussen klant en professional werken in een professionele organisatie. Kernwoorden zijn Begrip en Bewustzijn. Bewustzijn vergroten waar het eigen voelen over gaat, begrip voor jezelf en voor anderen vergroten.

Hoe groter de groep, hoe minder het kost per persoon. Dus als je collega ervaringsdeskundigen ook enthouisiast maakt...... 

Waar gaat de workshop over?

Werken als ervaringsdeskundige roept van alles (weer) op. Waar gaat dat dan over? Waar komen de reacties vandaan? En wat kan je eraan doen? Met behulp van de Past Reality Integration theorie wordt uitgelegd waar ons ‘reageren’ over gaat en waarom dat soms zo heftig kan voelen.

Met voorbeelden uit de eigen praktijk wordt ter plekke een analyses gemaakt zodat zichtbaar kan worden wat er ‘precies’ geraakt is, waarover dat gaat (vergroten begrip voor jezelf en voor anderen) en met behulp van anderen kan er dan gekeken worden ‘wat een onbelaste’ reactie had kunnen zijn.

Dit snappen waar je ‘voelen’ over gaat is een belangrijke stap naar meer begrip voor jezelf en voor anderen.  Meer begrip waardoor je steviger zult staan in het nieuwe avontuur van werken als ervaringsdeskundige.

Voor jezelf opgeven en/of meer informatie

Quinta Ansem

@ quinta@onskantelhuis.nl

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Quinta Ansem
Quinta Ansem

€ 10 opgehaald