OK
×
Actievoerder
Marten Scheenstra

Ik ga voor de NY marathon

Nooit meer een marathon lopen, dat had ik me voorgenomen. Echter toen ik het mailtje kreeg, " NY marathon lopen als sponsor actie voor de zieke kinderen van het UMCG Beatrix ziekenhuis" hoefde ik niet lang na te denken. € 4250 ophalen als sponsorgeld is € 100 per kilometer, dus dat vergoedt al snel alle pijntjes tijdens het lopen. Als docent LO werk ik meestal met fitte en gezonde kinderen maar via mijn broer, die werkt als kinderarts bij het BKZ, hoor ik ook de verhalen over kinderen die hard moeten vechten om beter te worden. Ook persoonlijk heb ik van dichtbij meegemaakt wat het betekent om een ziek kind te hebben en hoe belangrijk het dan is om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor het kind als de ouders. 

Dus wat is er dan mooier om, als gezonde zestiger, al die kinderen een steuntje in de rug te geven. Dus trainen en kilometers maken de komende maanden.

Marten

 

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo 2

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten: van geneeskundigonderzoek tot welzijnsprojecten zoals internet aan bed, realiseren van huiskamers, voorstellingen in ons kindertheater, muziekoptredens en ipads in wachtruimtes.

 

Steun Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer 'thuis' te maken. Start ook een actie zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een huwelijk of verjaardag. We zeggen nu al: bedankt!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 4.317 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
88

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marten Scheenstra
Marten Scheenstra

€ 4.317,20 opgehaald