OK
×
Actievoerder
Marten Scheenstra

Ik ga voor de NY marathon

Nooit meer een marathon lopen, dat had ik me voorgenomen. Echter toen ik het mailtje kreeg, " NY marathon lopen als sponsor actie voor de zieke kinderen van het UMCG Beatrix ziekenhuis" hoefde ik niet lang na te denken. € 4250 ophalen als sponsorgeld is € 100 per kilometer, dus dat vergoedt al snel alle pijntjes tijdens het lopen. Als docent LO werk ik meestal met fitte en gezonde kinderen maar via mijn broer, die werkt als kinderarts bij het BKZ, hoor ik ook de verhalen over kinderen die hard moeten vechten om beter te worden. Ook persoonlijk heb ik van dichtbij meegemaakt wat het betekent om een ziek kind te hebben en hoe belangrijk het dan is om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor het kind als de ouders. 

Dus wat is er dan mooier om, als gezonde zestiger, al die kinderen een steuntje in de rug te geven. Dus trainen en kilometers maken de komende maanden.

Marten

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 4.317 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
88

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marten Scheenstra
Marten Scheenstra

€ 4.317,20 opgehaald