OK
×
Actievoerder
Sylvie Willekens

Sylvie en vrienden lopen een marathon

Op 19 mei 2024 lopen wij met een aantal hardloopmaatjes van de Genieters de marathon van Breda. Sylvie, een van deze Genieters, heeft een vriend die prostaatkanker heeft, zie hieronder het verhaal.

Deze marathon wil ik graag opdragen aan onze vriend Nik van Zuilen. Nik heeft prostaatkanker in een agressieve vorm en hij is bestuurslid communicatie van de prostaatkankerstichting. Samen met mijn hardloopmaatjes De Genieters wil ik proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. Toen Nik te horen kreeg dat hij deze vorm van kanker had, zette dat alles in een ander daglicht voor hem maar ook voor zijn naasten. De prostaatkankerstichting biedt lotgenotencontact, voorlichting en behartigt de belangen van deze patienten en hun naasten. Nik heeft meteen veel steun ervaren van deze stichting en wil zelf daar een actieve bijdrage aan leveren om zo ook anderen te kunnen helpen met zijn ervaringen. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.944 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
97%
108

donaties

2

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sylvie Willekens

€ 1.944,50 opgehaald