OK
×
Actievoerder
Ed Eringa

Ik ga de marathon van Amsterdam lopen

Het geld voor mijn actie gaat naar de stichting Hart4Onderzoek, dat jonge mensen met een aangeboren hartafwijking een normale toekomst wil helpen geven. Kinderen met een aangeboren hartafwijking hebben een slechtere conditie dan normale kinderen en kunnen minder meedoen met alles wat "gewone" kinderen doen. Zij zullen nooit een marathon kunnen lopen, hebben geen idee of ze de 40 jaar zullen halen, en hoeveel ze dan nog zullen kunnen. Ik wil alle mensen met een aangeboren hartafwijking graag helpen om meer mee te kunnen doen. 

Hart4Onderzoek logo 2

Hart4Onderzoek

Stichting Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

De nadruk ligt hierbij op de vraaggerichtheid van met name jonge onderzoekers, kleinschalige onderzoeksprojecten en aanvragen. 

We bieden een platform aan waarbij patiënt en onderzoeker elkaar makkelijk kunnen vinden.

Op deze manier zijn ze ondersteunend en aanvullend aan elkaar. We stimuleren (jonge) wetenschappers en hun onderzoeksleiders specifieke initiatieven bij ons in te dienen. Wij gaan hen dan helpen de financiering van het onderzoek rond te krijgen, of een brug te slaan tussen de onderzoeker en de patient.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 394 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
39%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Ed Eringa
Ed Eringa

€ 394,50 opgehaald