OK
×
Actievoerder
Hans den Otter

Ik ga 10 km lopen voor Nepal

Ik ga 10 km lopen voor het project E4Wash van de Unica Foundation. Dit project zorgt voor water- en sanitaire voorzieningen in een dorpje vlakbij de één na grootste stad van Nepal: Pokhara.

Nepal is één van de armste landen van de wereld. Een aantal jaren geleden ben ik in Nepal geweest en heb gezien onder welke omstandigheden mensen daar leven. De Unica Foundation doet goed werk in het verbeteren van de voorzieningen in die dorpjes, hoog in de bergen.

Unica Foundation logo 2

Unica Foundation

Stichting Unica Foundation richt zich op het (technisch) ondersteunen van ontwikkelingsprojecten, Nepal is daarbij ons werkgebied. De doelstellingen van Stichting Unica Foundation: Structurele technische ondersteuning aan projecten in ontwikkelingslanden Waar mogelijk duurzame energietechnieken toepassen Naast technische ondersteuning ook opleiden in de techniek (capaciteitsbouw) Bijdrage leveren aan milleniumdoelstellingen Het bestuur komt minstens 2 jaarlijks samen.

 

Unica Sportdag 2024

Op zaterdag 6 juli 2024 organiseren we de Unica sportdag waar we gaan hardlopen, fietsen en voetballen. Maak nu bij het evenement je geefactie aan.    

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
102%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hans den Otter

€ 1.025 opgehaald