OK
×
Actievoerder
Jeanine Brands

Ik fiets 198km voor NetherTon

Zoals de meeste mensen uit mijn omgeving weten, is mijn zoon Wesley geboren met de erfelijke en chronische huidaandoening Netherton Syndroom.

 Netherton Syndroom is een ernstige en extreem zeldzame huidaandoening, die in Nederland bij maar 17 mensen voorkomt. Deze mensen hebben een rode en sterk schilferende huid, vaak infecties en klachten zoals oren vol vellen, ogen die minder goed sluiten en vooral continu jeuk. De kwaliteit van leven staat in sterk contrast tot dat van mensen zonder huidaandoening. Om met meer Netherton patiënten en artsen wereldwijd in contact te komen en om kennis over deze huidaandoening te verrijken en te delen, wordt er een internationaal congres georganiseerd op 26 november 2020. Under Your Skin helpt om de toekomst hiervan te waarborgen.

De arts die Wesley al sinds zijn geboorte behandelt, Prof. dr. Pasmans,  gaat op 3 oktober een marathon rennen om geld in te zamelen voor dit congres. Sommige patiënten (waaronder Wesley) gaan ondanks hun beperkte energieniveau ook een challenge doen. Ook ik wil me inzetten om het congres mogelijk te maken en ga een tocht (198km) met de racefiets maken van het Erasmus MC -het expertisecentrum Netherton- naar het secretariaat van Under Your Skin in Bunde.

Het zou tof zijn als jullie willen sponsoren!

Wil je meefietsen, geheel of gedeeltelijk, je bent welkom!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.506 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
200%
66

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jeanine Brands

€ 1.506,67 opgehaald