OK
×
Actievoerder
Stichting @ease

Ik ben @ease!

Geen enkele jongere mag er alleen voor staan als het (l)even niet lekker loopt…Maar soms weet je gewoon niet wat je moet doen, durf je met niemand te praten over je problemen of kun je niet terecht bij je vrienden of je familie.

Bij @ease kunnen jongeren tussen de 12 en 25 jaar anoniem, met of zonder afspraak, vrijblijvend en gratis binnenlopen of chatten om te praten over hun zorgen. Gespreksonderwerpen kunnen heel verschillend zijn: liefdesverdriet, ouders die gaan scheiden, pesten in de klas, eetgedrag, studieproblemen, somberheid of financiële problemen. Hoe groot of klein de persoonlijke vragen ook zijn: bij @ease kunnen ze erover praten. Anoniem en gratis! Er staat een getraind team klaar van enthousiaste jonge vrijwilligers en professionals die goed kunnen inspelen op de zorgen die mensen hebben en - als het nodig is - iemand (snel) kunnen helpen de juiste zorg buiten @ease te vinden.

Bij @ease geloven we dat het anders kan. En dat het anders moet. Wij willen jongeren met (beginnende) psychische klachten eerder helpen. Wil jij ons helpen? Door ons te steunen met een donatie kunnen we meer jongeren bereiken en nieuwe vrijwilligers trainen!

Stichting  @ease
Stichting @ease

€ 25 opgehaald

Help Stichting een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting  @ease
Stichting @ease

€ 25 opgehaald