OK
×

Ik Begin Nu

De race tegen de kilo's. Vorig jaar begonnen eidelijk iets aan mijn overgewicht te doen. De bloedsuikers waren veel te hoog en het gewicht was 175 kilo. Nu na 1 jaar hard werken en veel ondersteuning van mijn partner 57 kilo verloren. Mijn bloedsuikers zijn ook drastisch gedaald. Om ook mijn gewicht tegen de kilos een nieuw doel te geven en om misschien andere te inspireren ga ik voor Het Diabetesfonds de 7 kilometer run van de Almere City Run doen. De Almere City Run wordt op 16 juni 2013 in Almere wordt gehouden. Ik hoop deze afstand binnen 1 uur te kunnen doen. Ben al sinds 1 maart 2013 in training. Ondertussen al weer 5 kilometer gelopen gisteren. Het gaat goed je moet alleen niet de verkeerde schoenen aantrekken. 17 maart: 7 km gelopen Tijd: 1 uur 09 minuten en 57 seconden moet sneller kunnen.
M. der Jeu

Andrea, hartstikke goed van je, dat je dit gaat doen. Ik wens je heel veel plezier met de training alvast. Groetjes, Marleen der Jeu

€ 10

25-03-2013

Anoniem

€ 5

15-03-2013

dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
1%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×