OK
×
Actievoerder
Martine Reesink

Hulphond Lewis

Ik ben Martine, enthousiaste vrouw met een behoorlijk aantal fysieke uitdagingen. Zo lig ik 20-22 uur per dag plat en zit ik buitenshuis in een (elektrische) rolstoel. Ik heb steeds meer hulp nodig van mantelzorgers om mij te kunnen redden. Ik vind het gezellig als er mensen langs komen, maar dan omdat ze voor míj komen, niet altijd omdat ik ze nodig heb en dat laatste is steeds vaker het geval.

Vorig jaar zijn we gestart met een traject om een hulphond in te zetten. Helaas is het in mijn situatie niet mogelijk deze te krijgen via de zorgverzekering, heel verhaal, maar ik moest de droom van een maatje dat altijd bij mij zou zijn én mij daarnaast ook zou kunnen helpen met zoveel dingen laten varen. Dit was een grote teleurstelling! Wij besloten dan te gaan voor een gezinshond, wel dat maatje in huis, maar zonder de hulp.

Half februari mochten wij Lewis welkom heten in ons gezin, een lieve, enthousiaste labrador van inmiddels 11 weken. Via een bericht op Social media kwam ik in contact met een hondenschool voor hulphonden. Zij leiden pups op tot hulphond, speciaal voor mensen bij wie de zorgverzekeraar geen optie is. Hun manier van opleiden past goed bij ons gezin en zij leren ook mij manieren om optimaal van en met Lewis te genieten, rekening houdend met mijn energieniveau en mijn vele liggen, ze komen bij mij thuis, perfect dus!

Dit is als een droom die uitkomt, een manier om toch mijn maatje op te leiden en mij op zoveel manieren bij te staan. Dit zou mijn mantelzorgers ontzorgen en mij zoveel brengen! Ik wil dit, ik verdien dit! Ik zet mij op mijn manier in voor lotgenoten, voor mijn aandoening en voor chronisch zieken en durf daarvoor alles en iedereen aan te schrijven voor hulp, maar hulp vragen voor mijzelf vind ik lastig. Tijd om de schroom opzij te zetten en te gaan voor iets dat mijn leven op zo'n positieve manier zou veranderen!

We zijn inmiddels gestart en Lewis doet het geweldig! Help jij mij de opleiding voor Lewis te betalen?

 

 

C. Korstanje aan teamlid Martine Reesink

Lewis zet hem op !

€ 5

Gisteren

Anoniem aan teamlid Martine Reesink

€ 10

Gisteren

A. Beumer aan teamlid Martine Reesink

Heel veel succes en plezier lieve Martine!

€ 10

5 dagen geleden

S. El Dinero Encontrado aan teamlid Martine Reesink

Succes

€ 750

05-03-2020

T. den Boer aan teamlid Martine Reesink

€ 25

05-03-2020

E. Koudstaal aan teamlid Martine Reesink

Veel succes gewenst!

€ 25

02-03-2020

O. van den Eijnde aan teamlid Martine Reesink

Veel, plezier en succes!

€ 10

02-03-2020

M. Oosthoek aan teamlid Martine Reesink

Heel veel succes met je actie!

€ 10

02-03-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
dakje met Geef-logo
€ 2.966 opgehaald van € 4.000
waarvan € 2.766,50 via Geef.nl
70%
128

donaties

18

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen