OK
×
Actievoerder
Erwin Vrensen

Hulpauto Ouderenzorg Moldavië

We hebben het bedrag verhoogt, dit omdat er onvoorziene kosten zijn bijgekomen voor het importeren van de auto. Het geld dat overblijft zullen we in Moldavie direct investeren in materiaal om projecten op te knappen. Via Facebook kun je tzt volgen wat we opknappen!

We proberen geld in te zamelen voor een Hulp-Auto voor ouderen in Moldavië. We vragen iedereen die wij kennen (en daarbuiten) een bijdrage te leveren voor ‘n onderdeel van deze auto. Zo kan iedereen een bijdrage kiezen die bij hem past.

Dat die auto er komt is heel belangrijk, want zonder deze auto kunnen het thuiszorg team hun zorgbehoevende ouderen niet bereiken. Een van onze leden is al eens in Moldavië geweest en is een dag mee geweest met dit thuiszorg team.

“…De ouderen op het platteland zijn erg slecht bereikbaar. De wegen zijn hoofdzakelijk onverhard, het regende die dag voortdurend, soms leek de weg meer op een rivier dan op een weg. De chauffeur (die tevens ook op een ambulance werkt) is gelukkig bedreven in het trotseren van deze uitdagingen. Bij de ouderen thuis aangekomen laat Andrei een hele andere kant van zichzelf zien. Met zijn liefdevolle maar doortastende aanpak is hij een steun in het leven van deze ouderen. ”  

Dagelijks gaat er 1 verpleegkundige samen met een maatschappelijk werker bij mensen langs die hard lichamelijke of geestelijke verzorging nodig hebben. Wekelijks worden 40 bejaarden bezocht door twee teams. 

 

Erwin Vrensen
08-09-2017 17:03
Officieel loopt morgen de actie af, dinsdag 12 september gaan we naar Moldavië. Vooralsnog zonder auto, eerst om vrijwilligerswerk te doen. Later, waarschijnlijk eind oktober, zullen we de auto bezorgen. Ook is er de mogelijkheid om in Moldavië een auto aan te schaffen, goed voor de economie daar, maar het scheelt ook een hoop rompslomp omtrent het invoeren van de auto. Wij houden jullie op de hoogte!
Iedereen die bij gedragen heeft aan deze actie, met geld of op een andere manier, ONTZETTEND BEDANKT! Natuurlijk ook namens de ouderen in Moldavië!
Robin, Betty, Rob, Marion, Hans Ton, Johan, Wilma en Erwin
dakje met Geef-logo
€ 11.225 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
102%
201

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Erwin Vrensen

€ 11.225 opgehaald