OK
×
Actievoerder
Wendy en Chantal Arets

Hulpactie: help moeder na onnatuurlijke dood zoontje Daan

Help deze moeder en haar twee andere kinderen aan een nieuwe toekomst! Op 28 juli 2018 overleed haar zoontje van 7 weken oud door een onnatuurlijke dood. Een dood die niet nodig was en niet te begrijpen valt. Een vader die daarom in voorarrest vastzit, een gezin uit elkaar en een moeder gebroken. Ze is nog altijd in afwachting van het autopsierapport dat nog aan het strafdossier moet worden toegevoegd. Zij staat letterlijk en figuurlijk stil.

Alsof dit nog niet genoeg was, was ze genoodzaakt om haar huis te verkopen, omdat ze de maandlasten niet kon voldoen. Ze heeft geen financiële middelen voor een nieuw huurhuisje voor haar en de twee andere kinderen. Moeder is emotioneel uitgeput en is niet in staat om te werken. Wij willen haar vooruithelpen aan een nieuwe start en hebben hierbij jullie financiële hulp nodig.

Iedere euro helpt! Het zal de pijn en de leegte niet wegnemen, maar misschien komt er dan toch wat licht aan het einde van de tunnel en biedt het haar de kracht om verder te gaan met haar kinderen.

Hartelijk bedankt! Graag zoveel mogelijk delen.

 

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
29%
247

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie