OK
×
Actievoerder
Darryl Lieveld

HULP VOOR KIKO

Ik begin maar door te vertellen dat ik nooit gedacht had dit voor mij zelf op te zetten.

Ons hondje Kiko heeft op zeer korte termijn een kruisband operatie nodig en daarnaast zijn er per ongeluk 8 blaasstenen ontdekt die niet uit zichzelf weg gaan.

De dierenarts heeft aangeraden om dit toch allebei in 1 x te doen omdat ze voor zo 'n klein hondje 8 stenen heeft ter grote van een doperwt en het al bijzonder is dat ze hier nog geen problemen van aangeeft. Dit is een kwestie van weinig tijd.

De totale kosten 2300 euro waarvan ik een foto heb toegevoegd van de eerste rekening. De dierenarts wil wel helpen met termijnen, maar wil 1300 het eerste termijn en de rest in 2 x en dan 2 maanden dus dan nog 500 euro per maand. Omdat ik ook extra kosten heb aan mijn gezondheidsproblematiek zitten we nu in de problemen.

We zijn bereid om alles op alles te zetten dat ons hondje deze operatie zo snel mogelijk krijgt. Ze kan nu bijna niet lopen en functioneert als een kasplantje en suf van de pijnstillers. Mijn hondje is 7 jaar en kan nog makkelijk 5 tot 7 jaar een pijnloos mooi leven hebben. De operatie heeft 99% kans van slagen. Risico houd je altijd met narcose 's etc.

Wij hebben nu dit geld niet, daarom heb ik dit opgezet. En ik hoop dat er mensen zijn die ons willen helpen. Al is het maar 1 euro, want iedere euro is er 1. Je kunt mij op fb vinden onder larissa rozanne Briënna, ik heb nog een filmpje die ik hier niet kan uploaden die ik wel door kan sturen via pb met uitleg van onze dierenarts wat de bedoeling en diagnose is.

Ik ben mij bewust dat er vaak mensen zijn die de boel belazeren daarom wil ik zo transparant mogelijk zijn en blijven. Ik moet nu eerst 1300 euro bij elkaar zien te schrapen waarvan ik zelf 400 euro al heb liggen. We gaan kijken wat we kunnen verkopen en andere alternatieven om zoveel mogelijk zelf te betalen, maar alleen gaan we nooit op korte termijn zo 'n bedrag bij elkaar krijgen en ze lijdt echt pijn dus er is wel een bepaalde haast bij.

Namens mij en mijn gezin dank jullie wel.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 410 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.700
waarvan € 10 via Geef.nl
24%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Darryl Lieveld
Darryl Lieveld

€ 10 opgehaald