OK
×
Actievoerder
Indigo Webstudio

Hulp voor Hulp - 2019

Achtergrond

Jaarlijks wordt door Indigo rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staat ons team jaarlijks stil bij mensen in de maatschappij die hulp van hun medemens goed kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt deze donatiepagina gebruikt voor hulp aan mensen die een website hebben en met een hulpvraag zitten. Een hulpvraag die zo snel en makkelijk kan worden beantwoord / verholpen dat het de moeite van het maken van een factuur niet waard is. Diegenen kunnen in ruil voor de moeite een donatie doen.

Waarom Fonds Slachtofferhulp?

Op basis van de meest dringende vragen uit de samenleving, ontwikkelt Fonds Slachtofferhulp programma’s waarin ze toewerken naar een structureel hulpaanbod. Ze besteden op dit moment extra aandacht aan slachtoffers van seksueel geweldverkeersongevallen en medische incidenten.

Streefbedrag

Op dit platform is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. In werkelijkheid is er geen streefbedrag. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd. 

Help je mee?

Als wij jou hebben geholpen met je website en je waardeert die hulp, dan waarderen wij een donatie aan Fonds Slachtofferhulp. In de video hieronder zie je kort samengevat de doelstellingen en motivatie van Fonds Slachtofferhulp.

L. p Pieter
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
59%
9

donaties

77

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie