OK
×
Actievoerder
Indigo Webstudio

Hulp voor Hulp - 2018

Achtergrond

Jaarlijks wordt door Indigo rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staat ons team jaarlijks stil bij mensen in de maatschappij die hulp van hun medemens goed kunnen gebruiken.

Daarnaast wordt deze donatiepagina gebruikt voor hulp aan mensen die een website hebben en met een hulpvraag zitten. Een hulpvraag die zo snel en makkelijk kan worden beantwoord / verholpen dat het de moeite van het maken van een factuur niet waard is. Diegenen kunnen in ruil voor de moeite een donatie doen.

Waarom St. Reddingshonden RHWW?

Deze vrijwilligersorganisatie houdt zich bezig met het opsporen van vermiste personen met de inzet van goed getrainde reddingshonden. Naast hondengeleiders beschikt de RHWW over een ondersteunend team met duikers & klimmers en logistieke ondersteuning.

Om dit reddingswerk mogelijk te maken beschikt de stichting over noodzakelijk materiaal als een boot met trailer, mobiele commandopost, sonarinstallatie, GPS en professionale communicatiemiddelen.

Bij grotere inzetten werkt de RHWW samen met andere hondengroepen binnen de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties.

Om een indruk te krijgen waar en wanneer de RHWW is ingezet kun je terecht op de website met een overzicht van de inzetten.

Streefbedrag

Op dit platform is het streefbedrag een verplicht veld. Er is een fictief bedrag ingevoerd. In werkelijkheid is er geen streefbedrag. Elke bedrag, hoe klein ook, wordt gewaardeerd. 

Help je mee?

Als wij jou hebben geholpen met je website en je waardeert die hulp, dan waarderen wij een donatie aan Stichting RHWW.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.010 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Indigo Webstudio
Indigo Webstudio

€ 2.010 opgehaald