OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Hulp voor de honden in de hel van Aspropyrgos en Loutraki

Waarom deze actie? Omdat we het vreselijke lijden van de honden willen stoppen. Wilt u dat ook? Lees dan verder:

Het industrieterrein Aspropyrgos in het noordwesten van Athene is zo’n hel op aarde… Een groep van inmiddels 50 honden is er aan hun lot overgelaten. Ze proberen er te overleven tussen het afval van de beschaving: neergegooide afvalzakken, autowrakken, lekkende koelkasten en accu’s…
Voor Loutraki geldt hetzelfde… daar “leven” 150 volwassen honden en 40 pups op een verlaten terrein.

Meer over deze grootschalige actie, waarbij voer en medicijnen wordt gebracht, maar ook zoveel mogelijk honden worden gecastreerd en gesteriliseerd, is te lezen op deze pagina op de website van Dog Rescue Greece. 

Dog Rescue Greece logo 2

Dog Rescue Greece

Stichting Dog Rescue Greece helpt verwaarloosde en mishandelde zwerfhonden in Griekenland en verzorgt de adoptie van Griekse honden in Nederland.Naast het geven van hulp aan honden in Griekenland, via onze vrijwilligers ter plekke, geven we de daarvoor geschikte honden de kans op een beter leven in Nederland.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 710 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
28%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×