OK
×
Actievoerder
Bianca Slot

Hulp voor Dalida voor afbetalen shelter hypotheek

Dalida Kozlic is een Bosnische vrouw die samen met haar ouders Usko's Dog Nest Shelter runt. 

Dalida is advocate, dierenrechtenactiviste, maar bovenal rescuer in hart en nieren. Zij draagt samen met haar fantastische ouders, waar zij de onmetelijke dierenliefde van geerfd heeft, zorg voor zo'n 140 dieren, merendeels honden, en enkele katten. 

*update febr 2021: Dalida's vader is onverwacht aan een beroerte overleden op 60-jarige leeftijd. 

Voor de shelter heeft zij momenteel een afbetalingsregeling met de huidige eigenaar. Contractueel is zij € 500,00 per maand verplicht te betalen, tot het volledige bedrag afbetaald is. Voldoet ze niet aan de maandelijkse verplichting, dan bestaat het risico dat de eigenaar het contract ontbindt, en dan staat ze met 140 dieren op straat.

Doordat de maandelijkse donaties ontzettend teruggelopen zijn, is het elke maand weer een mega struggle om het bedrag bijeen te krijgen (maandelijks is Dalida zo'n € 3600,- kwijt aan voer, stro dierenartskosten, vaste lasten en de hypotheek, minstens.. want onverwachte kosten voor plotseling zieke dieren, of dieren die nieuw in de opvang komen omdat ze gedumpt zijn, zitten hier niet bij in).

Er is nog 'slechts' € 6000,- nodig om de volledige regeling met de huidige eigenaar te kunnen afbetalen. Een hoop geld, maar wat zou het gaaf zijn als wij dit met vele mensen bijeen kunnen krijgen en aan Dalida kunnen laten weten: lieve schat, de shelter is van jou! Alsjeblieft! Dat scheelt maandelijks ontzettend in de kosten, en het neemt ook een heel groot deel van de stress weg voor Dalida. 

Kunnen we dit haar 2021-super-gift maken, na een vreselijke periode, waarin elke week een race tegen de klok was om de noodzakelijke kosten bijeen te krijgen, het recente overlijden van haar vader, en alle uitdagingen en problemen die daardoor extra ontstaan zijn? 

Wie doet er mee? 

p.s.: We hebben een geweldig anoniem aanbod ontvangen voor een verdubbelingsactie! Elke maand dat er 250 euro voor de hypotheek bijeen gebracht wordt, zal worden aangevuld tot 500 euro (met een maximum van 2500 euro aan verdubbelingsdonaties), zodat we 2 x zo snel aan het benodigde bedrag zullen zitten! 

Update van de nog af te betalen maanden:

December 2020: 500 euro BETAALD

Januari 2021: 500 euro BETAALD

Februari 2021: 500 euro BETAALD

Maart 2021: 500 euro BETAALD

April: 2021: 500 euro BETAALD

Mei 2021: 500 euro BETAALD

Juni 2021: 500 euro BETAALD

Juli 2021: 500 euro BETAALD

Augustus 2021: 500 euro BETAALD

September 2021: 500 euro BETAALD

Oktober 2021: 500 euro BETAALD

November 2021: 250 euro van de 500 bijeen (bij 250 euro onvangen we de verdubbelaar) * Geef donaties uit oktober tellen begin november mee, zodra ontvangen op de rekening, indien het bedrag dan via externe donaties al bijeen is, dan zal het gebruikt worden voor algemene hulp voor Dalida.

THE END ;)  

Bianca Slot
17-09-2021 15:06

Whoop whoop... zojuist de hypotheeksom voor oktober kunnen overmaken naar Dalida!

We zijn er nu echt BIJNA..... echt de allerlaatste maand is ingegaan.. we gaan voor de afbetalingssom van November sparen, en als die voldaan is, dan is het hele grondstuk afbetaald, en na afhandeling van de papierwinkel, eigendom van Dalida! 

Ontzettend bedankt voor alle donaties die tot nu toe gedaan zijn. Kijk hoe ver we daar met z'n allen mee gekomen zijn. Laten we de laatste honderdjes ook gauw bij elkaar sprokkelen, zodat deze zorgenpost afgestreept kan worden van de lijst met stresszaken.

Bianca Slot
19-08-2021 18:12

Geweldig! De hypotheekbijdrage voor augustus hebben we ruim op tijd eind juli kunnen overmaken. En ook voor september hebben we gelukkig weer 250 euro bijeen, die wordt verdubbeld door onze anonieme verdubbelaar naar 500 euro. 

De laatste 2 maanden zijn aangebroken. Oktober en November nog, en dan zijn we helemaal klaar met het afbetalen van de hypotheeksom voor Dalida, wat een opluchting zal dat zijn, wanneer het asiel en het perceel volledig eigendom van Dalida is. Geen zorgen meer of de maandelijkse afbetaling bijeen komt, en 500 euro minder maandelijkse vaste lasten, wat zou dat enorm fijn zijn wanneer die last van Dalida's schouders valt. 

Dank jullie wel voor de enorme support! Zonder jullie hadden we het nooit zo ver kunnen schoppen dat we bijna een jaar aan vaste hypotheeklast hebben kunnen betalen voor Dalida. 

Bianca Slot
23-06-2021 20:35

Juni en Juli zijn intussen ook betaald dankzij hulp van jullie allemaal! Geweldig fijn dat er zo enorm wordt meegeleefd met Dalida om de hypotheek volledig af te betalen. 

en en en en en..... heel goed nieuws!!

Omdat we zo netjes maandelijks de 500 euro ruim op tijd kunnen overmaken naar Dalida, en zij daarmee dus ook netjes binnen de betaaltermijn de nieuwe maand kan afbetalen, heeft de eigenaar aangegeven om de officiele papierwinkel voor overdracht van de shelter in gang te gaan zetten. Hier gaat nog wel wat tijd overheen voor alles administratief rond is, en natuurlijk zijn de resterende 4 maanden daarmee extreem cruciaal dat deze bijeen komen! 

Laten we voor de laatste (minder dan) 2000 euro ook nog even de handen in ineen slaan, en dit voor elkaar boxen! Een volledig eigen plek voor Dalida, waar 140 dieren veilig onderdak hebben, en waar voor ze gezorgd wordt, en bovenal ontzettend veel van ze gehouden wordt. 

Bianca Slot
11-04-2021 20:18

Yes! Ook deze maand is het weer gelukt om de 500 euro bijeen te krijgen, voor de maand mei dit keer. Dit betekent dat de helft van de inzameling bereikt is! Nog 'slechts' 3000 euro te gaan, waarvan 1500 euro is toegezegd door onze anonieme donatieverdubbelaar. We can do this! 

Bianca Slot
17-03-2021 21:33

Ook nu hebben wij gelukkig weer 500 euro voor de maand april bijeen kunnen krijgen. Zoals velen van jullie misschien hebben meegekregen, Dalida's vader is in februari na een kort ziekbed na een beroerte overleden. Hierdoor komt de volledige zorg voor de dieren op de schouders van Dalida en haar moeder. Dit is een enorm zware klus, Dalida helpt haar moeder zoveel als mogelijk, naast de administratie, haar baan, het werven van donaties, het papierwerk rondom haar vaders overlijden. Het is voor deze enorm sterke vrouwen simpelweg te veel, te zwaar.. ze zijn aan het bezwijken onder de zware lasten, het zware werk, en nog steeds veel te kort aan donaties om de vaste lasten te kunnen dragen. Zeker nu de dierenarts ook vaker in de shelter is om de dieren te verzorgen, daar waar voorheen Dalida's vader veel zelf deed aan toedienen van medicatie. Ook dit brengt extra kosten met zich mee. 

Hoe geweldig zou het zijn als we juist nu een flinke powerboost aan de hypotheekinzameling geven, zodat we weer een maand of 2 voorsprong hebben, zodat er geen zorgen ontstaan of de shelterrate wel of niet gaat lukken <3 Helpen jullie mee?

Delen = lief!

Doneren = GOUD!

Bianca Slot
10-01-2021 16:19

Op 2 januari hebben wij de hypotheeksom van 500 euro voor de maand februari doorgestort naar Dalida. Ook voor maart zitten we al bijna aan de 500 euro! Dankzij jullie hulp wordt het werkelijkheid dat Dalida volledig eigenaar zal zijn op korte termijn van de shelter, en is de dreiging van kwijtraken van de veilige haven van de dieren eindelijk boven haar hoofd weg.

We staan op 30% van de inzameling van het totaal benodigde bedrag! Echt een enorme opluchting dat dit al zo snel bijeen gebracht is. Met de toezegging van de donatieverdubbelaar van onze anonieme donateur bij 250 euro aan donaties per maand, die zij aan zal vullen tot 500 euro, is er licht aan het einde van de tunnel, en zien we het positief in om de 6000 euro totaal (6300 incl Geef-fees) bijeen te gaan krijgen. 

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom! We zijn ontzettend blij met de reeds geboden steun, maar hoe fijn zou het zijn als we op korte termijn de volledige hypotheek afbetaald kunnen hebben met z'n allen? 

Delen = lief!

Bianca Slot
13-12-2020 13:26

Dankzij een anonieme donateur kunnen wij mededelen dat we een verdubbelingsactie mogen promoten.

Voor elke 250 euro ontvangen donaties, zal de anonieme donateur dit aanvullen tot 500 euro. Dat betekent dat we de resterende 5000 euro (iets minder met wat er voor februari al bijeen is en nog bij Geef gereserveerd staat) 2 x zo snel bijeen zouden kunnen krijgen.

Geweldig nieuws! Willen jullie de inzamelingsactie allemaal nog een keertje delen, met deze donatieverdubbelaar als extra motivatie erbij? Hoe meer mensen er van af weten, hoe sneller we het resterende bedrag bijeen kunnen krijgen. 

Bianca Slot
09-12-2020 21:44

WOOOOWWW!!! Dankzij jullie fantastische hulp is de hypotheek voor februari ook al bijeen! Nog slechts 10 maanden afbetaling te gaan, en dan is de shelter volledig eigendom van Dalida. 

Let's go for it om ook deze laatste 10 maanden bijeen te krijgen. We can do this, toch?? Teameffort! Samen staan we sterker!

Doneren is fantastisch.. maar delen is ook onwijs nodig om deze inzamelingsactie onder de aandacht te houden, dus doe dat ook vooral! Super thanks voor de geweldige support voor Dalida. Super blij mee!

Bianca Slot
22-11-2020 20:49

Geweldig!!! Er is in slechts een paar dagen al voor bijna 1,5 maand aan hypotheek ingezameld. Dank jullie wel!

Blijf vooral de actie delen om meer mensen te betrekken bij deze inzameling, want er is nog veel nodig, maar elk stukje maandbedrag wat we samen bijeen krijgen, is een verlaging van de zorgen voor Dalida! Samen staan we sterker!

dakje met Geef-logo
€ 5.765 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 6.000
waarvan € 1.122 via Geef.nl
96%
58

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bianca Slot

€ 1.122 opgehaald