OK
×

Hulp en hoop voor de allerarmsten!

OostEuropa Zending / Christian Care East West organiseert al tientallen jaren hulptransporten naar Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. Vanuit onze Christelijke identiteit proberen we met praktisch hulp en persoonlijke aandacht iets van de liefde van Jezus Christus te laten zien.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in Oost-Europa. Een deel van de Oost-Europese bevolking merkt dat de welvaart toegenomen is. Echter, niet voor iedereen gaat deze vlieger op. De Roma bevolking bijvoorbeeld heeft het nog steeds niet gemakkelijk. Ook ouderen hebben het vaak moeilijk. Zij ervaren, vanwege naar West-Europa wegtrekkende familie, vaak grote armoede en eenzaamheid.

“Hulpverlening op maat” is onze vernieuwde manier van werken. Dit heeft er voor gezorgd dat we eerst beginnen te kijken naar de concrete hulpvraag. Hierna volgt een zorgvuldige afweging op welke manier de hulpverlening het best kan worden uitgevoerd.

Soms kan het kostenvriendelijker zijn om samen te werken met één van onze partners. In andere gevallen kan het efficiënter zijn om ter plaatste de gevraagde hulpgoederen aan te kunnen schaffen.
We sparen dan onnodig hoge transportkosten mee uit en stimuleren tegelijkertijd de lokale economie in Oost-Europa.

Daarom is uw gift ter ondersteuning van onze hulpprojecten bijzonder welkom. Hartelijk dank voor uw donatie!

Anoniem

€ 25

06-07-2020

Anoniem

€ 10

30-06-2020

I. Vonk Noordegraaf

€ 10

30-06-2020

Anoniem

€ 50

11-06-2020

M. van der Weide

3069 KW nr 15

€ 10

28-05-2020

dakje met Geef-logo
€ 105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 6.000
1%
5

donaties

35

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: STICHTING OOSTEUROPA ZENDING

Delen

Aan wie wil je doneren?
×