OK
×
Actievoerder
Anita Risseeuw

Hulp aan het Dar Essalaamziekenhuis in Gaza

Ongelofelijk bedankt alle donateurs, we hebben het (eerste) streefbedrag van €2500 gehaald. Vandaar dat we het streefbedrag met €1000 hebben verhoogd naar €3500 zodat nog meer mensen kunnen doneren en we meer geld kunnen ophalen voor het ziekenhuis..

Het Dar Essalaamziekenhuis in Khan Younis helpt de allerarmsten in de Gazastrook (Palestina). Door de coronacrisis die ook de bevolking in Gaza treft,  heeft het ziekenhuis nu grote behoefte aan beschermende materialen en middelen. In Gaza is er een tekort aan alles door de al 15 jaar durende blokkade door Israel. Daarnaast is Gaza ook één van de dichtsbevolkte gebieden ter wereld en zijn de levensomstandigheden ook zonder de coronacrises al allerberoerdst. Een verdere verspreiding van het virus kan een ramp betekenen voor de mensen die in Gaza  opgesloten zitten en geen kant uit kunnen. 

Met uw bijdrage kan het Dar Essalaamziekenhuis beschermende kleding, mondkapjes en desinfecteermiddelen kopen om het virus tegen te gaan.   

Voor het uitbreken van de coronacrises waren wij al een project gestart voor de aanschaf van een anesthesieapparaat voor de operatiekamer, een apparaat dat nodig is om oude en versleten apparaten te vervangen. Door de coronamaatregelen mogen wij nu niet maandelijks collecteren in het centrum van Rotterdam. U kunt ook dit project financieel steunen. Geef aan of u wilt doneren voor de corona-actie of voor het anesthesieapparaat. 

Stichting Palestina is ANBI erkend; uw giften zijn aftrekbaar voor de belastingdienst

Anita Risseeuw
28-04-2020 11:26

Wat een hoop gulle donateurs die hart hebben voor de Palestijnse zaak! Dat doet ons deugt. Op dinsdag 28 april is het streefbedrag van € 2500 gehaald.

Maar dit betekent niet dat we er nu mee stoppen, ook na het behalen van het streefbedrag kan de actie gewoon doorgaan. Want hoe meer geld we ophalen des te meer kunnen we het ziekenhuis helpen om materialen, middelen en apparatuur aan te schaffen dat dringend nodig is om de gezondheidszorg voor bevolking in Gaza nog enigszins op peil te houden. Dus iedereen bedankt, maar we gaan door! 

dakje met Geef-logo
€ 4.150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
116

donaties

19

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anita Risseeuw

€ 4.150 opgehaald