OK
×
Actievoerder
Inessa Yurchanka

Huisje voor een dakloos gezin van Ivan 🏡🧱

  Op 16 augustus 2019 ik Was terug gekomen vanuit Wit-Rusland naar Nederland, 30 dagen was ik niet thuis geweest en nu lekker in mij huisje terug ,gevuld met herinneringen en indrukken van wat ik zag in het vergeten en Kleine dorp Wit-Rusland, Pribor waar bijna dakloze zigeunerfamilies met kleine kinderen wonen.

  Wat zij "Thuis!" Noemen  Het is moeilijk om huis voor een men  te noemen!  Als het regent, stroomt het water in het huis vanwege het beschadigde dak, er is geen douche en er is ook geen plek om te koken, het kind in dit dorp droomt niet van de laatste iPhone, maar droomt ervan naar school te gaan en warme winterkleren te hebben, en als er chocolade of ijs is, is dit een feest en een blijheid  in de ogen  Van kinderen!  maar ondanks de vreselijke leefomstandigheden die ik daar zag, blijven de mensen in dit dorp vriendelijk en open!

  Ik will zo graag voor die mensen helpen SAMEN MET U !

  Ik heb echt Uw ondersteuning nodig 

 

 Help AUB mee om dit project te implementeren om een ​​klein maar warm en gezellig huisje te bouwen waar het gezin kinderen kan veilig opvoeden in liefde en warmte.

 

Help alsjeblieft deze mensen hun huis en hun leven op te bouwen zonder financiële zorgen. Samen kunnen we het verschil maken.

  Deze promotie is een initiatief van Stichting voor Goode Doel.

  Meer informatie over het Stichting op www.Newlife4kids.nl

W. Pijloo aan teamlid Inessa Yurchanka

€ 10

05-02-2021

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: New life with Jesus

Delen

Aan wie wil je doneren?
×