OK
×
Actievoerder
Anne Koeleman

Houd dsmmeisjes ook in 2020 online!

Update: Inmiddels hebben we het streefbedrag behaald. Ontzettend fijn, we willen de donateurs heel hartelijk bedanken. Mochten er vanaf nu nog meer donaties worden gedaan, dan zetten wij deze alvast apart voor de hostingkosten van 2021.

---

In maart 2017 richtten wij de website dsmmeisjes.nl op. Met dsmmeisjes creëerden we een platform waar mensen met psychische klachten hun verhaal kunnen delen. We wilden de mensen achter de labels van het psychiatrisch handboek DSM laten zien!

Inmiddels bestaat dsmmeisjes twee jaar. Meer dan 200 mensen schreven samen meer dan duizend blogs, en nog elke dag komt er een nieuwe blog online. Daarnaast verschijnen er regelmatig recensies en artikelen rondom het thema 'psychische gezondheid'. De redactie van dsmmeisjes bestaat volledig uit vrijwilligers die de website in hun vrije tijd runnen.

Website groeit = nieuwe host = hogere hostingkosten
Omdat de website nog steeds groeit - de schrijvers én bezoekers blijven maar komen - hebben wij recent over moeten stappen naar een nieuwe host. De oude host kon simpelweg de grootte van de website niet meer aan. Het is ontzettend fijn dat de website bij de nieuwe host weer naar behoren functioneert, maar dit maakt de hostingkosten ook hoger.

Wij betaalden de kosten van de website tot nu toe volledig uit eigen zak. Nu de hostingkosten hoger zijn geworden, is dat veel moeilijker dan eerst. We willen echter heel graag dat de website kan blijven groeien en er ruimte blijft voor alle schrijvers en lezers op dsmmeisjes. Daarom hebben wij jouw steun nodig!

Wil jij dat dsmmeisjes ook in 2020 online kan blijven? Doneer!
Draag jij dsmmeisjes een warm hart toe en gun je mensen met psychische klachten een podium om te laten zien wat er in hen omgaat en hoe zij hiermee omgaan? Doneer dan aan ons. Het beoogde bedrag bestaat uit de hostingkosten van 2020. Alle donaties zullen wij daar dan ook voor gebruiken. Zo kunnen we dsmmeisjes ook komend jaar online houden. 


Dank je wel voor je bijdrage!


Groetjes,
Anne Koeleman en Rivka Ruiter
oprichters dsmmeisjes

 

Anoniem aan teamlid Anne Koeleman

€ 10

01-01-2020

Anoniem aan teamlid Anne Koeleman

€ 25

25-11-2019

K. Zwart aan teamlid Anne Koeleman

€ 10

24-11-2019

Academie voor Organisatiecultuur aan teamlid Anne Koeleman

Keep up the good job lady's! Danielle Braun

€ 100

24-11-2019

L. de Hoogh aan teamlid Anne Koeleman

€ 25

23-11-2019

N. herrmann Herrmann aan teamlid Anne Koeleman

Succes met de dsm meisjes

€ 50

23-11-2019

Met zonder ouders aan teamlid Anne Koeleman

Toppers!

€ 10

23-11-2019

A. Lely aan teamlid Anne Koeleman

Keep doing this good work!

€ 10

23-11-2019

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 720 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
144%
35

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: A.A.Koeleman

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anne Koeleman
Anne Koeleman

€ 720 opgehaald