OK
×

VEILIG ONDERDAK... VOOR DE HONDEN!

Afgelopen weken werden wij en onze honden geconfronteerd met een ernstig lekkend dak. Precies boven de hondenslaapkamer was het lek het grootst. 

Nu zal de reparatie van het volledige dak tot de tientallen duizenden euro’s gaan oplopen. Helaas is dat geld er niet. Maar simpelweg de honden nat laten regenen dat kan ook niet. Dus we grijpen alles aan om geld voor een reparatie bijeen te krijgen.

Om een goede start te maken hebben we hout en balken en andere materialen nodig. We willen gaan starten met een streefbedrag van € 3.500 euro. Wat nog niet genoeg is, maar wel genoeg is om het dak veilig en vochtdicht te maken boven het hondenverblijf.

De rest van het dak volgt dan op een later moment....

WIE HELPT DE HONDEN AAN EEN DROOG DAK EN DONEERT?

N.N.C.T. Hof
03-02-2020 23:29

Fantastisch al deze steun... de donaties stromen binnen en de eerste materialen kunnen worden gekocht! We hopen binnenkort te starten met de reparatie van het dak.We houden jullie via Facebook en de website op de hoogte van de vorderingen. 

Iedereen van harte bedankt voor de enorme gulle donaties en het vertrouwen dat jullie in ons hebben!

dakje met Geef-logo
€ 3.450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.500
98%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
N.N.C.T. Hof
N.N.C.T. Hof

€ 3.425 opgehaald

Harry Oelen
Harry Oelen

€ 25 opgehaald