OK
×
Actievoerder
Carola Brandts

Hoera ik ben jarig, zij waren dat bijna niet meer.

Ik ben blij, een lieve man, 2 allerleukste kinderen, wat kan je nog meer wensen. Ik heb wensen voor iemand anders. Paard in Nood Spanje  biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat zij er voor de eerste keer mee in aanraking komen.

Laura en haar team werken onbaatzuchtig en keihard voor de paarden en inmiddels ook honden en katten. De ANBI stichting vangt al 185 paarden op en is afhankelijk van giften. Meer weten?  https://www.paardinnoodspanje.nl/ons-werk 

Paard in nood Spanje (Stichting) logo 2

Paard in nood Spanje (Stichting)

In het door de crisis zwaar getroffen Spanje schuilt een hoop ellende achter gesloten deuren. Staldeuren in dit geval. Laura Hoitsema vertrok ruim twee jaar geleden met haar gein naar Spanje om aldaar een ruitervakantiebedrijf op te zetten. Een groep touristen attendeerde haar op een kudde verwaarloosde paarden. Ze haalde de paarden in huis en verzorgde de zwaar ondervoede stakkers. Al snel volgen er nieuwe meldingen van verwaarlozing en de stichting werd al snel een feit. Nu, ruim anderhalf jaar later heeft de stichting al 179 paarden van de wisse dood gered en al velen paarden herplaatst. De stichting kan bestaan middels donaties en het op afstand adopteren van een paard. In den beginne leverde de ruitervakanties ook een aardige bijdrage aan de stichting, echter de stichting was zodanig uit haar voegen gegroeid dat de stichting heeft moeten verhuizen naar een plek waar heel veel paarden konden worden opgevangen, maar de omgeving zich niet leende voor mooie vakanties. De stichting moet nu rondkomen van enkel de donaties en de adopties.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 62 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
25%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Carola Brandts

€ 62,50 opgehaald