OK
×
Sun4kids - Hetty Seesing

Na bijna 1000 km gelopen te hebben, ontdekten Hetty en Pascal half juni dat Honoré plotseling met zijn linker achterpoot trok. De ingeschakelde dierenarts raadde een langere periode van rust aan. Dat gooide alle plannen in de war.
Inmiddels zijn Hetty, Pascal en Honoré terug in Frankrijk, waar Honoré zijn behandeling krijgt.
Hetty en Pascal zijn aan het bekijken of er nog mogelijkheden zijn de tocht op de een of andere manier voort te zetten.

Sun4kids - Hetty Seesing

Twee maanden op pad

Slapen onder de sterrenhemel wordt gewoon. Een ezel hoort er bij. We leggen per dag inmiddels het juiste aantal kilometers af (in totaal al zo’n 800!!) en we ontmoeten onwaarschijnlijk aardige mensen, zien prachtige beesten (soms een beetje erg dichtbij) en passen zo nodig de route aan als hij voor Honoré te moeilijk is. Volg ons dagelijks op Facebook voor meer verhalen. Lees de blog en zie de foto’s.

Sun4kids - Hetty Seesing

Na de eerste twee weken, belandden Hetty en Pascal in een periode met veel regen. Gelukkig waren ze op dat moment net op camping Villa Carmen in Bocairent aangekomen. Daar werden ze geholpen met onderdak, een caravan, en een goede plek voor Honoré in de olijfboomgaard. Na 6 ! dagen konden ze pas weer verder. Met goed weer kwamen ze vervolgens in Casa de Belin aan, waar ze een hartelijke ontvangst en steun kregen. Honoré blijft eigenzinnig en kiest bij een steil stuk graag zijn eigen weg zie de video. 

 

Sun4kids - Hetty Seesing

De eerstie 10 dagen: zon, wind, regen en hagel plus een dwarse ezel!

Dat klinkt dramatisch en bij vlagen was het dat ook, maar met veel humor en doorzettingsvermogen, zijn Hetty en Pascal de problemen te lijf gegaan. Ezel Honoré Virun werd gerustgesteld, zodat hij al het nieuwe leerde accepteren. Inmiddels maakt hij pleziergeluidjes als hij Hetty of Pascal in het oog krijgt en loopt (meestal) netjes mee als ze allebei aan een kant van hem lopen en hem wat lekkers geven als hij moet wordt (of geen zin meer heeft 😉).

Goede kleding, een warme slaapzak en de nodige inventiviteit lossen de andere problemen op en dus genieten ze ook van het avontuur. De kinderen in Sri Lanka mogen trots zijn op mensen die zich zo voor ze inzetten.

klik hier voor de foto’s van de wandeling, de omgeving, de kampeerplekken, Honoré’s modderbad, de aandacht van de Spanjaarden en een ontmoeting met het S2T serviceteam, dat zonodig water en voorraden aandraagt.

 

Sun4kids - Hetty Seesing
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie