OK
×
Actievoerder
De Bovengrondse

Het Damesverband

Lees meer op de website van Het Damesverband

LET OP: Deze inzamelingsactie is afgelopen, maar De Bovengrondse zet zich nog steeds (volledig vrijwillig) in voor het doorbreken van het taboe op menstruatie en menstruatiearmoede en het gratis beschikbaar maken van menstruatieproducten. Uw donatie is dus nog steeds meer dan welkom!

Ook in Nederland kan niet iedereen tampons of maandverband betalen. Ook hier zijn mensen die behelpen met vodden, wc-papier of kranten; bezuinigen ze tijdens hun menstruatie noodgedwongen op groenten of fruit; of missen ze werk of school. Dat blijkt uit onderzoek van De Bovengrondse, waarover je hier meer kunt lezen.

Daarom hebben wij een inzamelingsactie gehouden om voor één jaar producten te regelen voor de mensen waarvan tijdens ons onderzoek bleek dat ze die niet of nauwelijks kunnen betalen: met name minima, dak- en thuislozen en ongedocumenteerden. Van de donaties die we hebben opgehaald, hebben we tampons en maandverband gekocht van goede kwaliteit. Hiervoor hebben we de handen ineen geslagen met de Voedselbank, het Leger des Heils en het Wereldhuis, via wie de producten zijn verstrekt. 

Ongesteld zijn is geen keuze. Doneren wel. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 48.298 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
waarvan € 19.298 via Geef.nl
96%
947

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting De Bovengrondse

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
De  Bovengrondse
De Bovengrondse

€ 19.298 opgehaald